iPhone 15/plus/pro/pro max手機殼&mon貼討論區8

478 回覆
3 Like 15 Dislike
有啲殼攪到個Mon 4邊都黐曬塵 其實係咩原因
褲袋有塵
有冇人想再夾bullstrap
但要等至少有15%off先
買左魔護衛同綠聯
魔護衛個神器唔係幾好用貼衰左
綠聯個神器易用,同埋唔遮邊,又唔會好似閃魔咁黐塵
自己上網買belkin mon 貼自己黐到勁多泡
係咪都係去apple 度買叫佢幫手黐算
定係買其他牌子mon 貼
Belkin 嗰個貼mon器 會歪咗
自己重新黐過搞到起晒泡
換個牌子定係去apple 叫佢幫手黐算
出咗兩個po 自膠
比錢叫apple痴算啦
自己搞一大輪又麻煩又剩
用咗成個禮拜apple 布case,唔差喎,the club 特價$219買,我仲要黑色又唔覺污糟,我仲要養貓,痴毛一定有但唔多,又輕又好揸,後面摸落去好c服
手感係好,但唔襟用
$219 ok 啦,爛咗咪裸機,反正我都係the club 積分換
好揸咁
我用好跣
用咗成個禮拜apple 布case,唔差喎,the club 特價$219買,我仲要黑色又唔覺污糟,我仲要養貓,痴毛一定有但唔多,又輕又好揸,後面摸落去好c服
好揸咩
我用好跣
唔會嘛,唔洗用手指尾同住個底都唔會跣

定你太驚跌部機,下意思揸大力咗
好揸咩
我用好跣
係幾好手感,係唔知易唔易污糟
我粗用就直接用酒精紙巾抹
都係人造纖維姐應該唔怕掛
想問下巴打,部iPhone 15 pro試左幾隻殼但用無線充電都唔係好充到要除咗殼先充到,普通無線充電同磁吸充都係咁,有冇邊隻殼介紹係可以唔除殼又正常無線充到電的
你用緊既殼係唔係magsafe專用先
另外要無線充得快D既,一係就買專俾magsafe / 一係就Qi2既充電器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞