iPhone 15/plus/pro/pro max手機殼&mon貼討論區8

478 回覆
3 Like 15 Dislike
平平地整左隻綠聯全透明 幾好用
防窺貼有無邊間推薦
用緊閃魔貼完正面睇都好暗 日頭一定要開到最光
今代AJ係咪仲係好難拆?
透明殼 最好有埋MAGSAFE而家係咪都係官方/ Spigen 比較好?
主要想薄啲
有冇人用過MOUS? 見幾平喎
柏奈兒蝕刻膜,小紅書買平d,用到宜家都係超級滿意,邊沿好順手,仲要唔黐塵
13pm同15pm都有買
不過果時係得mous係可以裝上單車,宜個case係平
保護性算唔差,13pm跌過幾次都無事
HKD 5xx 喎, 咁都算平
我意思係個case底部係平面
有時佢會減價,我記得我買嘅時候連運費大約400內
有AR再講
用完返唔到轉頭
推薦邊款
綠聯會遮邊+有個濕鳩防塵網,但AR效果好似都唔錯
第一衛中左伏唔好買,寫乜鳩超越AR,寄到黎係反藍光射撚住你對眼既黃色mon貼黎,完全見唔到有AR
其他未試
想試老爆同micimi但成舊水一張太貴
本身用緊hoda AR 但係條邊食塵到傻
前兩日訂咗micimi AR,到貨後睇下點
等巴打巴膠
我睇淘寶好似冇輔助工具?
睇評價啲人話有定位框
應該唔會完全冇工具咁撚癲掛
我問貼壞唔包賠
但應該無咁易貼壞掛
等巴打包膠完,ok我就買返張
Pro唔遮邊+冇防塵網好似得佢一間
原來覆錯舊post,係呢邊問返。
想問下透明薄殼係唔係air jacket算唔錯?
Air jacket係唔係薄過apple原廠透明殼,想越薄越好。
Air jacket係唔係有幾個廠出,上網見到一間廠叫power support,買邊間廠先岩
但如果太薄驚唔驚好易跌爆芒
平時比較少跌機
得Power Support出嘅先真係叫AJ
其他你頂多話係類似產品
真係要薄嘅話可以睇Nomad Super Slim或者Caudabe Veil嗰啲
反正大家都唔係唔襟跌
收到
見有人評價AJ好垃圾,唔建議買
其實睇使用習慣嘅
唔跌機 又唔介意冇MagSafe係可以諗
但佢的確係易花 一跌又易裂

我自己都用過3年幾AJ
自從轉咗用MagSafe之後先冇再買佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞