[YG] BABYMONSTER討論區 Melon 404 not found (2)

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
佛系追星先好睇YG呀
楊菊花別樹一幟,唔會跟潮流
好扒既女團,好土既MV
有d唔同見解,我覺得隻歌幾好聽,hip hop 可以un下,但其餘,成員既樣唔靚,MV勁老土同求其,係重大缺陷

但件事都可能帶黎正面既效果,就係其他公司有新團,甚至現有既團出新MV,都唔敢拍得太求其太冇心思,因為太惡劣會被圍插
yg賣樣賣潮?
mv分分鐘貴過飛去外國拍啲景自己搭?設計石頭爆出嚟?
我YG就係20年不變
首歌可以再嘈啲再high啲希望下首再hip pop黑泡啲
你咩意思先
BM 係未又同Adidas 簽左
又著Forum 重要長 boot版
眼部護理好重要
?
真 下個mv麻煩落重本拍好啲
實境拍重本過cg要睇fancy mv可以去sm jyp
實境都可以拍得好過而家呢個 我個人覺得係成件事搞到好似趕住推佢哋出嚟 你可以唔同意但因為有人覺得有進步空間就叫人睇其他
我希望下次間閪公司真係落重本!
依家又真係得韓國反應差
連台灣YouTuber 都拍咗reaction
我冇唔同意不過yg mv 就係prechorus一人一境
副歌就齊人跳最後party ending基本上冇變過
我直頭認為2024 1月出道仲好啦不過俾你估到就唔係yg
YG:你哋嘅意見我收到哂 下次繼續照我意思做野同隔離JYP一樣
台灣youtuber係咪嗰個denq

Debut day 第二日都拎唔到第一 好少會咁
你們覺得怎麼樣呢
唔係啦,佢都唔係台灣人
我睇呢個
https://youtu.be/IBABlA24rgE?si=0wPRFGCkzlNiZxVI
睇睇下就順眼架啦
本地人乜都睇唔上眼乜撚都屌其實好正常
初初出道一定係彈多過讚至少啲衫係正常嘅 下次可能就有贊助
我覺得韓國人口味轉晒呢類hip hop girl crush而家已經唔係主流
YG可以收皮
Girl crush都仲有人鍾意嘅 但hip hop真係非主流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞