[YG] BABYMONSTER討論區 Melon 404 not found (2)

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
其實有好多幕
已經唔知佢哋係突登定真係無時間再改編舞
唔同左樣油左
係個opening 同ending先有突登排6個人企位
隱藏人物
可能缺少核心成員影響選出道曲,但成品效果不過不失
好似Scars To Your Beautiful 同 Dream 有和聲同音域高既歌先發揮到主唱成員音色,呢家出道曲HIP HOP感係強但RORA HARAM PHARITA 限制住咁,成首歌係RAP PART 同最尾開哂混音先覺得HIGH
CHIQUITA 除左辨認度高,以呢個歲數黎講表現力同妝髮消化能力真係犀利,RAP PART後個段唱腔同出道戰時唔同左
講返MV經費YG團黎講算少,同埋VISUAL FILM 著紅黑配色服裝反而印像最深係最尾著既藍白配色,ADIDAS應該係主要金主
希望下首歌正如巴絲打們話齋解鎖隱藏人物同埋YG 唔好插咁多手
希望佢翻黎啦dream最後haram Ahyeon高音真係好正。
啲場景似循環再用隱約覺得喺其他mv有見過
冇可能yg唔插手除非你再爆佢黃賭毒
點解Asa咁少part
我都想知 佢有份作詞作曲反而最少part
冇左老楊死得仲慘
聽多次其實首歌唔差 但可以再好啲希望會出dance video
入來gchi下師妹
Opening 都似有留位
而家先10m views 渣架
無老楊=某隊男團
opening 中間大大個人位
雙數排V字型係咁 唔關留唔留位事
所以多人團一般鐘意單數就係咁解
炒冷飯
宜家女團講求美暴autotune到唔似自己把聲墊高音大喊跳舞要誇到馬戲團
堅持傳統已經可以收檔變小眾文化
等睇佢壓著I團 ace
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞