[COYS - 以後去現場咪撚post相 Thank you]熱刺球迷吹水區 549

1001 回覆
5 Like 10 Dislike
其實下半場開頭廿分鐘個陣我覺得幾好
KULU都移埋入中間幫手做波
變成盧C同KULU雙派牌
效果比KULU企死係右邊內切要好
好奇一問
你話人樣衰
咁你本人係咪好靚
現金狗
Cash 狗
唔知又要傷幾耐

Btw Sarr下場出得?
true
真熱都知有咩問題
唔會盲目打曬飛機話拎冠
最緊要俾時間 同留住澳普
No idea Sarr hamstring problem how
But Bissouma should be back

Ben is fine la I think
我想想講佢嘅高位壓迫係好睇 好用 但係跑咁耐 無人傷就真係講唔過去
萬一多條歐洲戰線 加上本身有嘅fifa國際賽同英超 點頂啊啲人腳
好早就講左拎冠都係發下夢 事實隊波仲要係重建緊
起碼都要玩多一兩季先有d野睇下
其實而家中後場都成形

Sarr/Lolo/Bis/ Lo
Destiny VDV Romero Porro
Vicario

前面Kulu BJ都後生有本錢

係睇前面再點執位同埋後備 對比上年真係好大轉變 希望善用到黎緊2個transfer window
嚟嚟去去都係有一班人吹奏
然後有一堆其他球隊球迷喺度笑
個情況可能比佢哋以為我哋好唔開心
但實際上我哋真係要喊
不過係開心咁喊
幾on9先講得出pressure is on Ange
假熱
根本就冇一隊可以半季咁樣
曼城都唔得啦屌
搵到一個用數據用得好好嘅體育總監
今日對面嗰啲人好波嘅都係佢買
哥狗鏝 高普利 定係鄰居 都唔係一季抬頭啦
今季開頭有夢發下已經超額完成 最緊要係做好個頭比主睇
大家夠支持ange 佢肯科水 乜都有得玩
Pressure on Dier
起碼好睇唔閪先
今日咁嘅人腳預咗結果
但都幾有驚喜 收貨啦
上季係支持但閪到唔會想睇曬全場
今場最柒都係越三次位
其實頭10場咁樣對後面頂住係有用
等啲人慢慢返嚟再攞返大部份分數
咁頭四就好大機會
真 都習慣左有段時間要放血咁跌返d分出去 而家d人傷左咪順便倒下水

不過ben10唔知情況點 屌你老母cash狗
咁下屆要有歐戰都唔係好大想頭啫
其實都唔完全怪到佢
嗰啲位真係爭少少就爭少少
有一球係超靚,只不過跑早
最後嗰個純粹執雞佢都唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞