[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(50) SG日月交替•你值得擁有|年未史詩舞台即將降臨

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
文豪櫻又出文
應該係講返點解睇seventeen拎大賞會喊

久違的東京巨蛋,讓我想起了很多事。
我覺得東京巨蛋是偶像們夢想的地方。
以我自己的方式當了這麼久的偶像,經歷了很多不同的事情,時而感到收穫和快樂,時而痛苦,時而放棄。
但我不知道該說什麼
我印象非常深刻。
然而,我只是被深深地感動了。
不斷努力,永不放棄,不斷嘗試,一遍又一遍,真的很困難,對於那些支持你的人來說也是如此。我認為支持那些接受挑戰的人真的非常困難,即使是說起來容易。
我能夠在我眼前見證充滿愛的頒獎典禮,我真的希望有一天能成為那樣的人。
這還屬於遙遠的未來。
但是,我還是不想放棄。
我想去看看那風景。
我也想成為那種生活方式能夠支持別人夢想的人。
我希望我的努力能帶給別人一些小小的幫助。
期待年底即將到來的舞台😊
Eve 舞台 葉最後勁搶好靚女
仲要黑絲
Yuqi 真係E既極致
又溝女
櫻吹成日都講佢依家點慘無鏡頭無parts
無可否認係少 如果係團粉一定睇得出依家嘅佢寧願照顧自己妹妹都唔想一個人獨佔 出道咁多年 好清楚妹妹正係黃金時間 點會捨得同妹妹爭
何況從來無人諗過一個日本idol選擇係韓國完成佢最後偶像生涯嘅原因 Le sserafim對佢嚟講都算半個歸宿
自己本身係學生,比指原教大
而家做番老師幫班女,其實都幾感人
好老實,佢歌唱同舞蹈實力真係差少少,睇得出佢真係好努力練翻嚟。同埋佢自己都知自己喺日本只可以直賣可愛,而呢樣係冇辦法長玩落去,最多就畢業轉型做演員,而想喺偶像呢個身份發展落去就點都一定要轉型。

而韓國就係一個可能令佢知名度得到好大提昇嘅地方。何況佢都用iz*one打響咗知名度,同埋kpop而家真係global trend,所以去韓國會係最好嘅選擇。

同埋一團裡面人氣平均先會長久,櫻個人氣本身就頂咁滯,其實再谷都唔會上到太多,咁不如拉下其他幾個個人氣上去令到件事平均啲唔係仲好? 櫻出道12年儲落咁多fans,而其他幾個先出過道幾年或者啱啱出道真係冇得比
終於有時間睇片岩岩睇左條牙真震胸好x型
個背
想睇車汪同面
咁夜po靚相
Mama 既拉遠景水準一啲都無變

又要洗版了

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞