[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(50) SG日月交替•你值得擁有|年未史詩舞台即將降臨

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
照番原本已經超型
而家kick kick地 到喉唔到肺
一首真係唔夠喉 熱完身就完場
應該直接Unforgiven
啱啱發現今年mnet有三隊親生仔女
仲有swf2嘅人
結果就分得咁少screen time俾我地
真! 得一首歌 禾岩岩準備起身一齊跳就收皮了
唱得1首嘅話寧願唱perfect night好過
唱一首Ole Ole好過
其實計埋採真solo算係有三個舞台
不過都係唔係好夠喉
睇完去左睇返blizzcon
原來fim寶個獎係fav dance performance ,the best dance performance 俾師妹拎咗 係哋應該要調翻轉 反正自己人
咁pn又未必夠壓場 unforgiven啦
Perfect night 舞蹈觀賞度都係blue flame impurities level 以年末炸場標準差少少 唔好忘記hype玩人海戰術 不過睇到咁多留言 大家對fim寶期待之外但標準都拉高咗
好可愛
柔和啲嘅歌比較適合做opening,比牙葉跳下芭蕾舞,人人跳一段,之後跳下雙人舞,再接段solo畀阿櫻,企番埋一齊就準備跳eve咪幾好
禾睇佢地攞埋個獎就轉左去睇LENIVERSE仲開心
cut走呀葉右邊仔仔
https://instagram.com/yoo_yeonseok
而家最期待係佢哋出翻dance practice條片 我車dance break 夠膽死拉wide shot,MAMA 我dllm
講返呢兩日既舞台其實都好正
第一日恩採開場壓場+舞台表演成熟哂
第二日jen既special stage + solo part搞到我差d入醫院
車汪既solo part跳得勁好
櫻轉場靚到癲+接帽part做得好
一葉同swf2既cera一字馬x2 好深印象
連舞台後面個棚都有超多dancer
上年車車太多鏡頭今年cut走晒 車汪身為隊長應該唔介意 俾多啲鏡頭妹妹都好
soyeon__amy ig story
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞