有邊啲體育記錄你覺得今後冇咩機會比人打破?

374 回覆
228 Like 18 Dislike
嗰時回合數仲少
成隊平均得分先100出頭
佢獨佔100分
就算全隊幫你刷分有力攻多次下都係cls
打lol都叫體育
點解要轉做gm
max 19/23 win
冇得破啦,改咗例未夠秤唔揸得
咖哩三分球紀錄
佢壓線都唔會快得去邊 9.58已經係目前理論人體極限 你話佢起步反應再快啲無限接近100ms都仲有可能再快啲 都唔知邊個開個頭話佢9.58唔係全力
有睇過話標槍改禁咗好多掉嘅方式
Son真係亞洲之光
但有趣嘅係睇出手數字都係籃底多過3分
只係以前係壓倒性地多
仲要考慮埋draw foul同and 1嘅efficiency
4*100應該好難破 要同一個國家出4個勁人
跳遠依家個世界紀錄唔係已經禁左前空翻?
915吓掌上壓要做幾耐
Wilt Chamberlain個年代係NBA歷史場均出手數最高嗰幾年

不過籃球/NBA真係難破嘅 係佢單季打80場 場均48.5分鐘嘅紀錄
Uzi 真係好撚7,拳頭比中資入左之後狂捧uzi, 世界賽pv 又特寫,點知輸撚到阿媽都唔認得
計分既 咩跑步 游水一定係遲早俾人打破,lbj 4萬分應該都無咩可能有人破到,首先nba改左規則 無得高中就入nba,另外佢成個生涯都有球權,時間又長,無少傷,對身體保養勁講求,有專業態度,而家d人愈黎愈hea打,好多都係打份工咁,巔峰期甚至成個生涯又唔長,打到三十頭 開始drop搵夠錢就唔打,都幾難拎到咁多分
MJ十次得分王
同faker鬥長命
要同c朗同級係差pr

要同美斯同級就係差球技

c朗美斯唔同級
以前覺得vettel個d已經好癲
跳遠改過咩呀?
我覺得最難破既係張伯倫單季平均上陣48.5分鐘
mike powell 果跳都係正常單車腳咋喎
唔係呀,我特登睇wiki. 原來個捷克佬已經係掟最新果支,以前果d 過100 米
有個德國佬2020年掟過97.76, 同佢差唔夠一米
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞