有邊啲體育記錄你覺得今後冇咩機會比人打破?

374 回覆
228 Like 18 Dislike
除左助攻真係其他都有得鬥
呢期好多豪門重建緊唔知幾時先搞番掂
暫時睇黎歐聯除左拜都無邊隊夠鏝砌
無話佢收步
話佢無衝到盡姐
佢最後仲望左邊…
踢足五屆都冇淘汰賽G/A都好撚誇張
應該有其他案例但好少
咁岩有界外球換佢入黎
佢係換左入黎之後同人爭位開㬹所以紅牌
所以正確黎講未正式踢過但係場入面既11人俾人紅牌
我諗你講個d好多都係後備席俾人罰紅牌個d
明明成班皇馬隊友都有4-5次冠軍 但朗迷淨係會提朗哥 仲要冇咗佢又贏多次
你都on99,講緊打NBA級別嘅比賽,你估你樓下街場咩,用時間可以磨….
就算係超級球星都好,能力效率一跌,根本已經冇辦法有咁多出手同得分,球隊亦都唔會俾你咁做
跳遠個紀錄已經係近代跳法啦
而家最新嗰個馬拉松痴線佬
到佢收山嗰陣 啲紀錄可能幾十年都冇人破到

講緊佢跑頭幾次 連正式教練都冇 就破世界紀錄
而家有專業支援同教練 應該可以再屈啲 突破兩個鐘
個幾日d 笑話其中一個係整3個杯面ge 時間夠利雲入5球
呢個真係禁藥record.
好似d 科學家計過話人類極限係9秒2左右
就係廢先要靠你carry呀嘛所以咪話唔可以同美斯牙朗同級囉
同牙朗都差幾級啦利雲pr幾好都追唔到牙朗啦
都未必嘅,以前都以為布卡無人會破到
最多都冇話淨係一個人既kroos都可以自己係最多但歷史上已經有人拎左6次歐聯, 所以牙朗一直都未係最多

啲人話佢歐聯之王除左奪冠多, 佢都有好多歐聯既紀錄, 總神射, 單屆入球王, 助攻數
邊個國家
仲要依家asst 水份咁高,以前stockton 個record 真係好癲
大谷 翔平,二刀流獨角獸

首位在大聯盟同一季以投手身分達成至少100局投球、100次三振,以打者身分打出100安打、100打點、100得點的選手
夏撚入咁多都做唔到 有排啦
同時係兩項紀錄保持者
得分第一磨到出黎 你不如計下要破lbj 依家得分紀錄要場均幾多分加連續keep住幾多年 仲要唔大傷同唔跌watt 先破到
哥帥成日換走佢錫住用
人類極限係9.48 但係呢個數冇講風速 你計埋起步個100ms 9.58根本就係保特極限 佢咁高咁重好難再快
呢條癲佬仲繼續將個數目推緊上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞