[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (79) 已經...只能用夜凱了..

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
今日有冇新嘢?

轉頭有少年卡卡西同帶土POOL
臭西凜

真港女
不過幾好J

帶土真係好on9
因果又唔去理解 一味信晒絕條on9
成個宇智波都垃撚圾 一早聽二代講滅撚晒佢地族就啱
臭西凜

真港女
不過幾好J

帶土真係好on9

鼬神除外
臭西凜

真港女
不過幾好J

帶土真係好on9

作者寫家族呢D寫得唔係咁好
搞到好似成個家族得幾條友仔咁
臭西凜

真港女
不過幾好J

帶土真係好on9

鼬神除外

佢都傻仔啦,信團藏,殺自己全家
臭西凜

真港女
不過幾好J

帶土真係好on9

鼬神除外

果陣作者寫團藏冇寫到咁仆街
係佐助大個之後先愈爆愈多
鼬神信錯佢都唔意外
臭西凜

真港女
不過幾好J

帶土真係好on9

鼬神除外

鼬神信錯佢都唔意外

再加埋三代條廢老乜都唔識做 淨係識去忍者學校表演咩最強火遁同影分身手裡劍
臭西凜

真港女
不過幾好J

帶土真係好on9

鼬神除外

鼬神信錯佢都唔意外

再加埋三代條廢老乜都唔識做 淨係識去忍者學校表演咩最強火遁同影分身手裡劍

代代火影都有自己代表作
佢嘅代表作係用自己條命換大蛇丸對手
五影有6星了
19木遁

帶土真係好on9

鼬神除外

鼬神信錯佢都唔意外

代代火影都有自己代表作

佢用屍鬼封盡拉走左一、二代都已經好勁啦
如果唔係佢咁做之後忍界大戰兜穢土轉生左一、二代啦
五影有6星了

雷影勁到
2技普通-》最速
五影有6星了

雷影勁到
2技普通-》最速

同限四一樣
臭西凜

真港女
不過幾好J

帶土真係好on9

最不解同痛心係,帶土點解可以咁狠心殺師父同師母
storm4嘅帶土外傳入面嘅獨白
水影技2加 5影技速
五影有6星了

雷影勁到
2技普通-》最速

同限四一樣
土影反而要降到速先勁
水影技2加 5影技速

疾風鳴:
五影有6星了

雷影勁到
2技普通-》最速

同限四一樣
土影反而要降到速先勁

雷影同其他影好大差別
大家都係35COST, 屌解呀!!!
水影BB
臭西凜

真港女
不過幾好J

帶土真係好on9

最不解同痛心係,帶土點解可以咁狠心殺師父同師母
storm4嘅帶土外傳入面嘅獨白

yes 最嬲佢係女女女左鳴媽
水影技2加 5影技速

疾風鳴:

5影版疾風嗚
卡卡西同帶土係咪冇咩用 個25石都唔太想抽

帶土真係好on9

鼬神除外

鼬神信錯佢都唔意外

代代火影都有自己代表作

佢用屍鬼封盡拉走左一、二代都已經好勁啦
如果唔係佢咁做之後忍界大戰兜穢土轉生左一、二代啦

大蛇丸第一次穢土搓袋同二袋果陣好似唔係接近原本實力
係宇智波神社入面二袋有講今次係以極接近原本實力嘅狀態下轉生
所以三袋封盡到搓袋同二袋係必須
等16號先抽,雷影同水影最有用暫時睇落

提子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞