[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (79) 已經...只能用夜凱了..

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
一次過打3場p卡 係咪應該去抽返個10連

羽田巴其實點打
琴日就50萬分
我用埋2倍都得你琴日一半

舊神鳴隊長
技鳴加術速
香燐對付無效忍具
鳴媽補查

我用帶土代替香燐冇你咁快

帶土頭兩關唔開技2既話打到幾多?

幾萬架咋,唔開技2 冇傷害冇速度

咁裝技2+防一round 打 34萬(防緊得17萬)
換晒skill dam裝,冇計啦我

直接十拳鼬打30幾萬, 最高打70幾萬

羽田巴其實點打
琴日就50萬分

舊神鳴隊長
技鳴加術速
香燐對付無效忍具
鳴媽補查

係wo 我都有十拳鼬

羽田巴其實點打
琴日就50萬分

舊神鳴隊長
技鳴加術速
香燐對付無效忍具
鳴媽補查

係wo 我都有十拳鼬

我隻十拳打極都係十幾廿萬咋喎
你地上左D咩裝 pvp都打到咁高傷
雖然有帶土,但飯撚真係好煩

羽田巴其實點打
琴日就50萬分

舊神鳴隊長
技鳴加術速
香燐對付無效忍具
鳴媽補查

係wo 我都有十拳鼬

我隻十拳打極都係十幾廿萬咋喎
你地上左D咩裝 pvp都打到咁高傷

共鳴做隊長
無隊長加成最低30萬左右, 最高60萬左右
勇仙鳴做頭 搭共4同共鳴 之後求其加左隻阿修羅
幾穩
無啦啦PVP比隻體仙鳴秒左3件輸左 唔打了
第一次打PVP戰蹟上忍初級
Auto到忍之神,輸一場
手動用哂D藥先

綠色+橙色可以第一round直接開始無限出招

綠色+忍飯可以第一round直接開始無限出招
手動用哂D藥先

點做到 我全手動都輸過兩場
手動用哂D藥先

點做到 我全手動都輸過兩場

天下武功 wifi不破
佐助以外3隻都係round 1直接開技
疾風鳴裝忍具跑快幾轉搏佢出技二
120場中間輸過1場,清哂D藥再auto試下
六道斑雖然冇輸出但我auto唔敢拎走
對住成班閃光撚好有用,而且就算佢鳩出技一,無效都skip到
手鞠生日答題有冇人理

個名
想問呢個帶土同35嗚 pool 課唔課得過?

睇你本身有冇爆機角,冇嘅話就好抵

個名

好中二

個名

好中二

同我個名差唔多
鬥忍具值唔值抽下?係咪次次都啱用?

最撚仆街係體仙鳴加料理

我隻勇仙鳴普攻唔切俾佢清場

最撚仆街係體仙鳴加料理

體仙鳴真係最惡,有D用埋忍具唔洗儲查直接秒

睇你本身有冇爆機角,冇嘅話就好抵

250石+一張卷=1帶土神
落坑需慬慎

最撚仆街係體仙鳴加料理

好多體仙嗚都有幾條命,要殺成2/3次先真係死

最撚仆街係體仙鳴加料理

好多體仙嗚都有幾條命,要殺成2/3次先真係死

勇鳴先係wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞