特斯拉Cybertruck最新高清照曝光! 中控大螢幕整合物理按鍵

126 回覆
44 Like 28 Dislike
個樣7唔7 肉唔肉酸有咩所謂
只要係tesla ,個樣有cyber feel ,比人認得出你係買新車 ,已經大把人狗衝
呢個唔係一開始就係佢嘅目標咩
因為其他人唔係
點會唔關事
你個shape越多凹凸壓出嚟會更容易有材料流動性問題
縮料,壓力不均都會做成弱點
越簡單就越少地方有呢啲問題 都越少地方需要喺模具compensate
幻想到已加揸ford ranger d閪人轉哂哩部嘢周圍片再着火燒死
係咪堅係不銹鋼門 係就正 克鳩啲開門撚
睇錯cyberpunk
潮流嘅野好難講,過幾年又可能唔同睇法
冇唔同顏色選擇有啲單調
幾過癮吖
物理按鍵 physical button直譯
實體鍵會唔會正常少少
乜都放落個moon到依點真係唔識欣賞
依部野越睇越撚靚幾時先賣到亞洲
唔知點解諗起aoc 外掛how do you turn this on 架車雖然個樣唔似
星艦 Starship 電車版
其實咁先難

平面金屬好易有變形問題
我記得一年前鬆啲,
啲外國Tesla股打手出晒文話Cypertruck將會佔領工程地盤既市場
我心諗,屌你個白領財演,連地盤都未落過就係度亂噏
喂大佬呀佢個斗咁撚柒點用黎搵食用呀??
跟本就係犯左Honda Ridgeline第一代所犯既錯(個斗斜邊難放oversize野,斗身同車身一體難修理/貴)係就係好型但第二代honda都死死地氣改番到平斗同分開番兩件斗還斗車身遇車身,cypertruck仲要行呢條路,就注定係有錢人既玩具而非搵食車。
d 菱角好Turn A...
Back to the future?
有集GT勁多火柴盒車
連擋風玻璃上的後視鏡也取消
Tesla(TSLA.)CEO馬斯克(Elon Musk)周三(18日)警告說,期待已久的Cybertruck電動貨車在加速生產方面存在困難,並宣布將於11月30日開始交付。

https://inews.hket.com/article/3635733/Tesla%20加速生產Cybertruck存在困難%20%20料11月30日開始交付
好型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞