[BUNNIES] NewJeans討論區(70) - 30/11 Hyein來港 ! 接機團Ready !

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
貓黨好撚疊馬 你睇路。
賺咁多都唔肯拎啲錢出嚟拍團綜
已經唔要求好睇 係想有嘢睇
啲bts 又悶到會瞓著
真係 一年咋變到咁商業
下下photoshoot bebind
想睇玩遊戲
今次專已經少上電台節目電視節目or youtube
yearbook啲片有3成睇過
岩岩上yt一望 師姐又出綜啦dllm
咁爽
逢星期三出
癲過啲電視台
可惜佢個兩個保鏢太惡,行近啲同影相都唔得。
多種人格?
我頂爛市15萬港紙同佢包起一集
https://www.instagram.com/p/Cz8kzImLaH6/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

呢啲咁鳩嘅嘢 係丹B先適合
Cute到傻
你知得太多了
無論你認為是誰的錯,都請不要再將Hanni拖入輿論中。Hanni是一個熱愛與粉絲分享、善良且真誠的女孩,他沒有做錯任何事。請讓她知道我們愛她並熱愛他跟我們分享的一切。

Hanni is a kind and sincere girl who loves to share with her fans. She has done nothing wrong. Whatever happens, please let her know that we love her and everything she has shared with us.

團綜黎講 師姐贏晒
Hybe係唔比影相同簽名
琴日有人遞信反而ok
唔只一次啦 phoning live講過
偶像人間劇場都有 https://youtu.be/GmAwsAB7nhw?si=QLaWdy_twmkQLx2v
惠仁又有俾人講過咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞