爆旋陀螺X ベイブレードX (2)

818 回覆
5 Like 0 Dislike
玩X系列個盤唔可以慳
呢150要俾佢
反而你話Battle pass仲有黑色嗰個手提包
唔急用就真係可以由佢先

利申:上述所有嘢都買曬陀螺盤仲有兩個添(一個綠色,一個紅色
cs啱啱見到有人放80咋喎
類型嗰4個圖案
藍色攻擊
紅色平衡
綠色防禦
黃色持久
外型同結構黎講,舊版好j好多
好似青龍,白虎,飛狼銀白
想問問B4limited 係咩意思
會唔會係只限日本發售
因為我想入隻鯊魚 如果有得單獨買我唔買bx20 set直接等多個月
Thx 師兄
rcMart網店賣緊$85對戰盤,有興趣可以望下
B4 係官方認可嘅合作零售經銷商
香港普遍嘅AEON同埋玩具站都係
呢隻嘢會唔會淨係日本先有得賣呢?你就真係要等吓公告
我都好想買呢隻換紅色落去鳳凰做全紅

題外話,官方已經開咗亞洲地區嘅官方網址

https://takaratomyasia.com/beybladex/index?fbclid=IwAR2N38QLPUYZGPToGABzr1uWC5Cbx26nPwjdRX81qER18ECZdqAOJHTBm80_aem_AQUunb-X-8YupkKISqTIbZoCsjXrstJUfZ4d-aZkbsOJFCtGRpMTZ85bq6sXzQApRbU

但你撳入去就會知道其實係得個殼冇做實事
所以睇資料都係睇返情報網
香港玩家整的,又Update得快
真係要支持下

謝謝,得最頂個樣似

同埋依代好似無人玩了,不過拎黎收藏好多都好靚
X世代無佢咁靚
希望星期日搶到下星期六場
Bx-27 02抽中咗隻
有無人想要 可以換
完全唔想要
已中01
中左1隻02,2隻03
都好,起碼o軸本身都有用
新手一問你哋講緊抽啲咩?點樣抽?
bx27史芬克斯
01係新零件
咁快有ux 同佢啲彈蓋人一樣 玩一彈就出新line
抽左6隻03阿
丫~~~~~
早晨 有啲rb多左 睇下換唔換到野
鯊rb
05 藍盾4-60LF
06啡貓 3-60T
龍rb
05 紅獅 3-80HN
蛇rb
03 金蛇3-80HN

想換龍rb 3/4/6
新入坑 想問吓佢個app 用分去抽果個野有咩用?
個app 點先用到....scan 完話我error
要日本app store/ play store先下載到
如果裝咗但scan唔到 就有機會係你隻陀螺個code未開放scan入app
我睇youtube好似話新出果啲無咁快scan得住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞