dse入唔到u,hd讀engineering完左之後半工讀。咁樣係咪垃圾?

105 回覆
22 Like 70 Dislike
比足面你地啦,再係到打飛機,我就真係費事同你地嘥gas

上面係樓主第二個post被人屌鳩瘋狂自大既回應
樓主係咪自悲造成自大,要屈屌你垃圾果班係打飛機

要傻鳩比面我地

呢個post真係警剔世人咪好似樓主咁讀唔成書課金課個HD唔過3出黎仲要串撚番人轉頭

跟手要公投確認自己垃圾

搞公投確認自己垃圾
搞公投確認自己垃圾
搞公投確認自己垃圾

太好笑要講三次

要傻鳩比面我地

呢個post真係警剔世人咪好似樓主咁讀唔成書課金課個HD唔過3出黎仲要串撚番人轉頭

跟手要公投確認自己垃圾

搞公投確認自己垃圾
搞公投確認自己垃圾
搞公投確認自己垃圾

太好笑要講三次

當佢過3囉 佢話咁樣感覺會好啲喎
樓主勸你咪鳩報MTR
真係收左你,你都係搞到個system down又賴人架啦,呢期大家無得好好地坐地鐵,你放過大家啦

我都要積極證明自己阻止傻鳩進入全港最大公共交通系統,廢使條傻鳩搞左堆屎出黎我被人屌話無好好盡公民責任為香港除害

mtr d人好極端 見過engine級勤力又搏
但tech好廢好hea卸膊 可能做得太穩

我覺得情況合理

其實都係果句啦,讀得越精英先知精英好勤力唔係就咁多位之間表現唔到自己

班Tech本身HD多,勁既都唔會入HD,好少少都上番ugc degree,Tech成班人都係讀書能力最盡係HD,升職機會又唔大,hea得咪hea囉

讀哈佛同HD
姐係情況就係考100同50分,考100分係因為滿分只可以100,100分之間可能差距好遠
,但都係100分。50係自己最大能耐考50分,係有能力一早唔係50分

讀哈佛係因為世界最高學府都係哈佛果堆,無方法知道佢地之間勁到去邊

但讀HD讀唔成書就係HD讀唔成書,我未見過讀書計HD grad入唔番ugc會係讀書上正常,仲話自己睇圖唔錯真係世界級

要傻鳩比面我地

跟手要公投確認自己垃圾

搞公投確認自己垃圾
搞公投確認自己垃圾
搞公投確認自己垃圾

太好笑要講三次

其實3同4.3差不多,
GPA2.98:「其實我差少少拎4」

屌係無3低過正常智力線就係架啦2.98差不多
咁狂loop2.96差不多,2.94又差不多,0.04又差不多架啦

成個sem走撚哂堂拎過3.6我都未講d咩
好心樓主認真理解下你讀書上計真係垃撚圾
又係個啲悶到爆既答案
MTR
巴士
中電

呢3個答案係說明m e出路窄嘅有力證明

笑死人
巴打你真係讀緊me就知me畢業生出路多到無人有
未讀or就快讀就遲下問下d prof佢d學生有咩出路啦
講黎聽下,我就 hd in m e 畢業 ,唔知有咩好做。mtr報過唔收,諗過做 飛機 or 汽車maintenance ,但你知唔係一個最好選擇

有冇諗過只係你垃圾而冇發展唔關科目事?

無諗過,因為我睇圖睇數都唔差

當樓主被其他人問是否樓主自身垃圾,回應囂張到仆街
一開波就排除自己失敗最大成因 要一眾巴打出力拯救 佢先明白自己排除左主因

排除左主因,點討論都搵唔到結論架喎

要傻鳩比面我地

跟手要公投確認自己垃圾

搞公投確認自己垃圾
搞公投確認自己垃圾
搞公投確認自己垃圾

太好笑要講三次

其實3同4.3差不多,

咁狂loop2.96差不多,2.94又差不多,0.04又差不多架啦

可能係皮膚病影響到佢個腦囉

要傻鳩比面我地

跟手要公投確認自己垃圾

搞公投確認自己垃圾
搞公投確認自己垃圾
搞公投確認自己垃圾

太好笑要講三次

其實3同4.3差不多,

如果樓主有呢種情況,我好樂意收番言論
同道歉

醫學證明樓主智商水平明顯低於常人,例如屬輕度弱智

咁我會覺得樓主俾左好大effort落去讀書,
唔理解社會點睇人都好合理。
用相對原則計,把尺唔應該用常人標準,先天問題,我仲咁嚴格咁係我唔岩。

但唔係就咪咁撚癲啦帥父

要傻鳩比面我地

跟手要公投確認自己垃圾

搞公投確認自己垃圾
搞公投確認自己垃圾
搞公投確認自己垃圾

太好笑要講三次

其實3同4.3差不多,

同道歉

用相對原則計,把尺唔應該用常人標準,先天問題,我仲咁嚴格咁係我唔岩。

但唔係就咪咁撚癲啦帥父

唔洗醫生證明都知佢係重度智障喇

要傻鳩比面我地

跟手要公投確認自己垃圾

搞公投確認自己垃圾
搞公投確認自己垃圾
搞公投確認自己垃圾

太好笑要講三次

其實3同4.3差不多,

同道歉

但唔係就咪咁撚癲啦帥父

話說你有無見過人透過公投證明自己垃圾,我睇高登連登咁耐第一次見
好好笑

識番工識買學位識得死兜自己係正常

垃圾唔係我定義架,佢自己公投出黎架

要傻鳩比面我地

跟手要公投確認自己垃圾

搞公投確認自己垃圾
搞公投確認自己垃圾
搞公投確認自己垃圾

太好笑要講三次

其實3同4.3差不多,

同道歉

但唔係就咪咁撚癲啦帥父

話說你有無見過人透過公投證明自己垃圾,我睇高登連登咁耐第一次見
好好笑

咁on9都係第一次見
佢而家應該係咁mon post又唔夠膽出聲

其實3同4.3差不多,

同道歉

但唔係就咪咁撚癲啦帥父

好好笑

咁on9都係第一次見
佢而家應該係咁mon post又唔夠膽出聲

可能註冊新ac灌like

下面用番樓主果句應樓主
道理係我到,你都on99

癡撚線 佢好多狂妄既金句
加油阿樓主,我支持你阿,雖然你之前又9up 自己gpa 有3扮低b,但我見係打字都有文有路,工程師你就免啦,有冇興趣做番個食q為民除害,行行出狀元阿麻, ching,每個人都佢最叻既地方,試下其他出路可能幫到你呢。

佢做食q呢類責任細既工直係最好
多少少既工都累撚死人
不過都係果句,大家學習時嘅經歷唔同,我唔會因為咁而唔知自己能力去到邊

柒左你就認喇
又話自己有3 之後原來係冇 單憑你講大話老作就知你係垃圾喇 屌你老母

我當有啦,感覺舒服d,從你話讀唔到u係垃圾開始我都無撚理你講野,你點睇i don't fucking care😂

垃圾唔可以咁自大哦
垃圾隨意無視其他人意見真係囂張

公投完自己唔真誠認自己垃圾都真係好大病
樓主呢
肯出翻嚟未
肯出翻嚟未

打緊波呀
樓主呢

樓主

樓主唔好死呀
生命誠可貴
雖然你話無咩意見,自己搞公投確認自己垃圾好好笑

加油啦樓主,唔好再咁好笑啦

樓主唔好死呀
生命誠可貴

死同唔死都冇咩分別 佢而家都係食貴米姐

樓主唔好死呀
生命誠可貴

為左證明佢係垃圾係客觀,我拎番佢d條件套番自己

我第二次公投用自己代替樓主
用番樓主既句子反駁,或者模擬返樓主思想反駁

結果都係負評多,被批評自大無知,公投又再次確認垃圾 連屌既都一樣 ,仲有人覺得我假膠,就如我覺得樓主假膠撚狗咁撚我

屌姐係樓主講野離地到不可思議

樓主,你安慰返我啦,二次公投我被大大力屌垃圾呀

樓主唔好死呀
生命誠可貴

為左證明佢係垃圾係客觀,我拎番佢d條件套番自己

我第二次公投用自己代替樓主
用番樓主既句子反駁,或者模擬返樓主思想反駁

結果都係負評多,被批評自大無知,公投又再次確認垃圾 連屌既都一樣 ,仲有人覺得我假膠,就如我覺得樓主假膠撚狗咁撚我

屌姐係樓主講野離地到不可思議

樓主,你安慰返我啦,二次公投我被大大力屌垃圾呀

我知
根本樓主係乜野方面都係垃圾
不自量力 自大 柒 on9
柒咪認囉 又要搬龍門 仆街喇樓主!
樓主係咪自殺死左?
發表番今次research
[連登學術期刊發表]恭賀連登網民BillyLi(#115169)透過公投確認自己垃圾
https://lihkg.com/thread/357702/page/1?ref=ios
[連登學術期刊發表]恭賀連登網民BillyLi(#115169)透過公投確認自己垃圾
https://lihkg.com/thread/357709/page/1?ref=ios
錯台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞