dse入唔到u,hd讀engineering完左之後半工讀。咁樣係咪垃圾?

105 回覆
22 Like 70 Dislike
唔係垃圾like👍

垃圾dislike👎
唔係垃圾like👍

垃圾dislike👎

你好奸喎

係dse入唔到ugc,讀完hd都考唔入ugc
唔係垃圾like👍

垃圾dislike👎

你好奸喎

我吊,大佬啊,意義層面咪一樣
唔係垃圾like👍

垃圾dislike👎

你好奸喎

係就咪改字啦
唔係垃圾like👍

垃圾dislike👎

你好奸喎

咪臭係 唔知就實以為佢有ugc offer之後reject 左去讀pt degree
唔係垃圾like👍

垃圾dislike👎

你好奸喎

智障㗎你?
點會一樣呀
唔係垃圾like👍

垃圾dislike👎

你好奸喎

咪臭係 唔知就實以為佢有ugc offer之後reject 左去讀pt degree

ok,留言程清,無 ugc offer
唔係垃圾like👍

垃圾dislike👎

你好奸喎

智障㗎你?
點會一樣呀

我嘅post嘅陳述係事實,你無得話我賴皮。總之就我無u fulltime offer啦
唔係垃圾like👍

垃圾dislike👎

你好奸喎

智障㗎你?
點會一樣呀

我嘅post嘅陳述係事實,你無得話我賴皮。總之就我無u fulltime offer啦

咁講你可以試下講「考完DSE哈佛無俾offer,打算半工讀」
我諗D人俾幾車正評你
唔係垃圾like👍

垃圾dislike👎

你好奸喎

智障㗎你?
點會一樣呀

咁講你可以試下講「考完DSE哈佛無俾offer,打算半工讀」
我諗D人俾幾車正評你

你嘅回復嘅陳述係事實,我無得話你賴皮。總之就佢無u fulltime offer啦
唔係垃圾like👍

垃圾dislike👎

你好奸喎

智障㗎你?
點會一樣呀

我諗D人俾幾車正評你

你嘅回復嘅陳述係事實,我無得話你賴皮。總之就佢無u fulltime offer啦

仲漏左
「報只係要HD要求既mtr ta都無回音」
仲漏左

仲漏左

mtr ta 可能無咩人知個要求同工作內容,我skip算。你care嘅話我再modify,無mtr 收做ta,依家係間contracting company做緊 ea
仲漏左

真係要推推post
唔係做唔到民調
垃圾都不如
仲漏左

mtr ta 可能無咩人知個要求同工作內容,我skip算。你care嘅話我再modify,無mtr 收做ta,依家係間contracting company做緊 ea

我公平d quote一次比多d人睇到
仲漏左

真係要推推post
唔係做唔到民調

真心想知其他人係點睇佢
仲漏左

真係要推推post
唔係做唔到民調

真心想知其他人係點睇佢

佢唔明社會對freshgrad非三大有歧視成份

不過認真
過多幾年積多堆知識可以脫離垃圾分類桶既 但呢刻垃圾無誤
仲漏左

真係要推推post
唔係做唔到民調

真心想知其他人係點睇佢

不過認真

唉屌
咁我仲垃圾 濕尻polyu ugc bse
希望grad左之後 學多啲野 可以離開堆田區
仲漏左

真係要推推post
唔係做唔到民調

真心想知其他人係點睇佢

不過認真

唉屌

我唔自爆,但我覺得自己真係0
仲漏左

真係要推推post
唔係做唔到民調

真心想知其他人係點睇佢

不過認真

唉屌

我覺得係engineering 嘅世界所有知識都係假
最緊要係識同各界嘅人溝通

真係要推推post
唔係做唔到民調

真心想知其他人係點睇佢

不過認真

唉屌

考試高分係最快prove自己有工作能力,樓主無offer仲講自睇睇圖能力唔錯 完全唔係客觀證明

我真係忍唔住笑

真係要推推post
唔係做唔到民調

真心想知其他人係點睇佢

不過認真

唉屌

考試高分係最快prove自己有工作能力,樓主無offer仲講自睇睇圖能力唔錯 完全唔係客觀證明

我真係忍唔住笑

其實mtr 唔撚理佢 可能係佢gpa太低

真心想知其他人係點睇佢

不過認真

唉屌

我真係忍唔住笑

其實mtr 唔撚理佢 可能係佢gpa太低

其實好多可能性,可能連識中文打字寫落cv被人嫌on9
可能太on9被呀sir落令唔準請佢/唔係就全部人都唔推薦去MTR咁都可能

都係唔推論啦 樓主本身世界觀ok 有趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞