[有圖][長文慎入]貓貓地cafe正仆街

114 回覆
550 Like 13 Dislike
鐘意貓真係自己領養番隻 有感情係唔同啲
去過一次都見到佢地真係好多黑色一撻撻
Pish
去過好多間
間間都係一次就不了
最垃圾係貓貓地
新果間木天就唔洗講
除左貓之茶房同屯門(汁左)
貓之茶房我覺得都乾淨

但之前聽人講,貓之茶房都係唔管d閪客
係咪真?

都係,好多都係後生pt黎,唔太識教客
但衛生,貓健康既

荃灣個間?
但佢又唔幫d貓梳毛
D貓毛打晒qick
推佢老母
上年年底同fd去過一間叫meowopia
個裝修係靚同埋真係好多貓, 但果時全部貓病曬, 隻隻都俾濃到黃綠色咁既鼻涕塞曬係個鼻度 , 除左隻貓B(唔知有冇3個月)之外通通都冇黎精神, 結果同個fd全程就係邊摸貓邊幫佢地抹鼻涕
之後我同個fd瞄過下個員工房, 入面有好多細籠疊住曬咁又唔開窗, 冇空氣流通
同埋fb話就話包野飲, 但我地上到去咁耐淨係得店主飲酒, 我同fd就飲西北風

哩間野... 個店主比人屌過幾次話佢唔識養貓但就專門搵D貓仔返去養,
打正旗號話係貓貓cafe事實就係租場比人做私影..

利申: 朋友個大學同學開, 當面屌9過店主

個老板娘係幾後生既 成日係fb講到自己對d貓貓幾有愛心 但佢果度隻隻都係名種貓 未見過似係領養番黎既貓 又成日post 自己d膠相上fb 假到冇人冇
嘴邊嗰達真係口水積嚟嘅
我屋企嗰隻有時都會有 獸醫話係佢地食貓糧食到個嘴唔乾淨 無事既
咁仆街都有 推佢老母
posh
去過好多間
間間都係一次就不了
最垃圾係貓貓地
新果間木天就唔洗講
除左貓之茶房同屯門(汁左)
貓之茶房我覺得都乾淨

但之前聽人講,貓之茶房都係唔管d閪客
係咪真?

都係,好多都係後生pt黎,唔太識教客
但衛生,貓健康既

荃灣個間?
但佢又唔幫d貓梳毛
D貓毛打晒qick

我以前成日幫佢地梳,唔知依家d staff點
改咗名叫Urban Café
旺角彌敦道566-568A號僑建大廈2樓
2/F, Kiu Kin Mansion, 566-568A Nathan Road, Mong Kok
哇屌黎間黃店黎埋開埋分店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞