carousell買野比人放飛機

281 回覆
18 Like 1661 Dislike
我覺得樓主衝動左啲啫
咁樓主確係問左聽日o唔ok 既
然後賣家答ok 可以荃灣站交收
不過樓主心急得濟未約實帖時間就自己出左去
下次醒啲
認真佢連上邊啲對話都唔算有禮貌啲語氣奉旨咁
樓豬想圍爐失敗
智郵站or順豐
正想講果個係紅字會然
樓豬你幾歲
如果你中學我唔怪你
但如果出黎返工都係咁真係幾痴線
樓主去咗邊呀
你係咪仲晌荃灣西等緊
我睇唔到有約嘅成分
樓主已敗走
連燈需要多啲樓豬咁嘅人
樓主你真心癲
賣家根本冇覆你,冇約過時間,冇confirm過你交收
唔構成放飛機
有啲自閉症嘅味
我都覺
樓主不如打電話去啲自閉症人士支援中心做下診斷
唔洗錢
認真 搵埋俾你 救世軍
3705 2639 / 5504 0287 (WhatsApp)/ 3705 2676 (熱線 hotline)
八點半 有骨氣 到時再講 係咁
CLS 時間都無 人地點撚樣放你飛機
樓主呢?13個鐘喇,覆未呀,又話得閒
樓主玩膠定咩真係約撚咗咩?
Carousell 真係好多白咭,例如樓主
PIN this
去之前同佢講撚左1個鐘後到但佢冇睇到
之後就到左都冇覆過我

啫係你自己都知「佢冇睇到」,咁佢咪唔知你去緊囉傻鳩
咁不如你自己同自己約時間算啦,都唔駛人地知既
真係似白卡佬

是咁的,鍾意左個女同事,表左白,冇回應,當拒絕
其實本都想佢拒絕,拒絕左就可以果斷放棄,因為都知冇可能,人地有仔,同埋日常既態度都知佢對我冇feel。

以為咁就告一段落,但係日日對住,想梳遠,所以少咗交流,但係個心想佢同我講嘢,但當佢同我講野既時候又唔想應佢,因為冇可能既野唔會變到有可能,同佢講嘢只會加深關係,加深關係只會加深對我既傷害。

所以reset關係應該係唯一做法,剩係講公事,咁樣可能幾好,但係心又唔係好舒服,其實又唔係想梳遠。
起底好精彩
一時又扮哂野話自己無感情,一時又叫春

冇得拍拖既人點消除孤獨
https://lih.kg/3123298
要屌嘅大家都屌晒
我淨係想問
點解你覺得自己「好有禮貌」?
除咗第一句 你其他句子都無乜禮貌喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞