carousell買野比人放飛機

281 回覆
18 Like 1661 Dislike
學生放假都唔係咁約人啦
其實如果樓主唔發現自己有問題,主動去見精神醫生/輔導,好快會對社會造成問題
屌你樓主,玩鳩我,兩個鐘都未覆,又話今日ok。屌你老母,唔交收唔撚好post出黎啦,晒鳩人時間。屌你樓主,玩鳩我,兩個鐘都未覆,又話今日ok。屌你老母,唔交收唔撚好post出黎啦,晒鳩人時間。屌你樓主,玩鳩我,兩個鐘都未覆,又話今日ok。屌你老母,唔交收唔撚好post出黎啦,晒鳩人時間。屌你樓主,玩鳩我,兩個鐘都未覆,又話今日ok。屌你老母,唔交收唔撚好post出黎啦,晒鳩人時間。屌你樓主,玩鳩我,兩個鐘都未覆,又話今日ok。屌你老母,唔交收唔撚好post出黎啦,晒鳩人時間。屌你樓主,玩鳩我,兩個鐘都未覆,又話今日ok。屌你老母,唔交收唔撚好post出黎啦,晒鳩人時間。屌你樓主,玩鳩我,兩個鐘都未覆,又話今日ok。屌你老母,唔交收唔撚好post出黎啦,晒鳩人時間。
屌認錯人
賣家做完野打開電話睇佢message 一定笑到gapgap 聲
兩個鐘喇,邊度都去到啦,覆人啦屌你樓主
屌你條弱智仔
呢啲平台點解唔開啲交收店方便啲人交收?
樓主毒到傻撚咗
咩叫比人放飛機呢,上次我出門口同佢講半個鐘後到,之後佢話ok,條仆街過左5個字後話有事黎唔到,問佢仲要唔要佢覆都唔覆呢啲就有心玩人喇,好多仆街
難分真與假
港鐵客戶中心咪就係交收站
以後先fps落訂再交收
似有嚴重社交障礙 個d人
樓主仲未上水
樓豬既夾好晒時間交收定義與眾不同
由頭到尾都無覆實時間係樓主自己On9
有12個人like , 其中一位可能係
要坪洲交收
已backup, 費時樓主知柒del post
樓主應機未
抵死啦on9仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞