[ViuTV]Mike導最新作<無制限探險隊>(10) 好多嘢都要我自己試過先知做唔做到

623 回覆
37 Like 8 Dislike
足本版多好多野睇喎
睇完哂 覺得黃金畫面唔單單只係畫面
呢40幾日嘅記錄 本身已經係一個黃金畫面
至少對佢地呢個團隊嚟講已經係
真自肥 屌
即使講到點樣比唔上其他節目都好
足本版有埋主題曲好好多
個感覺完整啲
係喎,最後一集足本版
喺野外唱K
無乜印象 實際位置邊度嚟
你估佢地即場剪咩
好明顯係預左咁樣出所以先咁樣排
想知呀Mike最後有冇上到頂
到頂好似冇佢嘅片
有人一齊去我實去喎
同埋冇error都有啲影響世界好現實
同埋程人富同marco嘅fans應該都唔會點上連登
有呀,D片係佢揸機
山頂合照都有佢
最後個段路基本得返mile 揸機
仲要有力氣去搞下笑

雖然有d 人話多肌肉 攝既氧氣較多 易有高反
但其實都要睇埋有無練埋心肺功能
連登熱度唔高 但出面唔算低
睇Viu apps 一直可以騎住冰上花火
講Budget唔知邊套高d
有追就一定要上連登留言咩
因為足本版同live版爭太多

所以呢套嘢好多人唔睇live,參與唔到即時討論
主題曲都冇埋
啱, 一定要睇足本
終於睇左足本版結局
半條team 唔係移民就係辭職
有d想睇無制限團隊同其他國家既pd cross over下
互相衝擊大家既製作觀
睇下budget相差有幾遠
想睇其他既pd對無制限作品既reaction
其實Mike 導仲係咪係viu?
好似出左黎搞攀石
得呀米冇事仲揸到機

其他4個都死死下咁

呀米遲d比viu炒左可以去個邊做搬運
純粹個個等足本版, 無人追live推post,
Viu個榜係跑贏冰上火花, 估討論度係比error 自作業, 檢察官高,
但的確討論度係不如預期咁爆, 洗咁多budget仲差過美女郊遊遊
好撚鍾意依個節目
你話係咪真係好好睇 比其他同類型作品好又唔係
但會係其中一個我最深刻 同可以反思嘅節目
火煒好似真係好癡戀mike咁
平心而論
Mike導既片冇咁多人鍾意睇 (至小同error遊比係)
因為佢既定位係講探險/意義/制作人背後既故事辛酸,而呢樣野係吸引唔到大量既觀眾
熔岩大白鯊要睇大半集先知有冇既話 觀眾會選擇utube搵黎睇
要睇富哥搞笑,佢地會搵小薯茄,每集仲多笑位
咁樣係好可惜,佢哋值得有更多觀眾,但現代人就係咁速食

利申 mike導fans,呢個推論係由問過身邊唔睇的人而得出
想問下有無小凡攝影師ig
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞