有無人有追開黑暗集會 (6)

619 回覆
21 Like 2 Dislike
隻眼仔喊叫佢唔好走
另外嗰幾隻都未返黎 邊有咁易退
我自己理解依套漫畫好講求規則同相性 應該唔會靠大力出奇跡夾硬退軍曹場 尤其是今集講到明佢係俾某d野睇上左 似行解咒路線
花魁未必,有新階段,最多係狀態消耗問題,畢竟佢靠吸軍曹同神嘅energy就直接開咗第三階段,連塊鏡都唔駛用
比起係拎底牌,more like進化咗
軍曹型撚到痴左線
得番廿粒視肉仲硬食D技
宜家都好肯定打晒啲視肉會入P2
分靈
可以仲有N架機體
就算係弱化版都可以洗哂畢業生
咁都仲有空亡 可能趁殘血嗰陣 出黎尾刀
我之前都諗過,突然岀黎尾刀吸收埋
真係估你唔到,上一兩集仲俾人話咁快秒哂式神同酒呑。今集就爆keroro新詛咒,又有花魁4檔。可能feel到大家唔想睇垃圾式神,快快脆返番主戰場

btw,蘿莉控神冇預期中勁咁,剩靠詛咒已經得返20粒回血,又殺唔死keroro

同埋想講其實幾欣賞秒式神,肉丸同白刃同大僧正呢d,根本就係唔需要正面打,完全行偷襲先合理。過渡就真係正面打嘅
軍+花呢個組合真係好屈 , 可惜呢兩個都會teamkill
同埋想講呢個作者設定真係平衝得好好
望下套垃圾迴戰
軍+花呢個組合真係好屈 , 可惜呢兩個都會teamkill
同埋想講呢個作者設定真係戰力平衡得好好
望下套垃圾迴戰
軍曹嘅詛咒用完,攻擊力唔夠,但又殺唔死,仲諗緊有乜用,估唔到係做永動機尿袋

「无限修复替身」,依家無限能量嘅尿袋,
仲有肉丸同白刃嘅無視距離攻擊..
唔好拎果套我會蠃黎比較,崩到無朋友 無下限加新設定食書
嗰套真係屎
回收隊22:30先返黎,夜宵21:18已經開打,頂唔頂到嫁同埋四眼仔比左啲咩夜宵?
件野防詛咒效,但過左個上限就會爛 (打完阿婆果集出現
咁睇佢翻譯本超星略決
係咁爆件野
睛明落既詛咒都好硬下
神比成個地區+5個畢業生debuff
再加軍曹開萬解同隻雞開四檔
先打到有來有往
實情佢真係好撚勁
所以我好想知之前女主角點樣殺神,佢話當年佢都係咁
神都有強弱之分
好似鬼子母神咁只要啱條件就殺到
用5個畢業生清班怨靈bb
夜宿自己一個殺都得

同埋一期果個畢業生應該係完全控制唔到,痴線咁勁
我反而想知點解7個地藏會變超越地藏
一期?邊隻?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞