有無人有追開黑暗集會 (6)

619 回覆
21 Like 2 Dislike
平A怪咪會輸囉
對啲被迫食回頭草嘅唔使咁好
得個頭姐 應該未係全部實力同埋晴明都直接開大打佢
係食左視肉0.5x3先岩
班神將睇唔出有花魁軍曹一半實力
其實唔係好信班神將有0.5隻畢業生
12隻0.5隻畢業生,咪6隻畢業生
夜宵本身預3隻畢業生已經可以弒神,6隻可以捉神
如果神將=0.5隻畢業生,條數好似計極都極唔掂
要迫到晴明lv嘅人開場即開大
2隻主神分靈開定身+祭左5隻有視肉神將(約7.5隻畢業生)
仲要咁樣都殺佢唔死,再比剝面食半個頭都唔消失
已經好勁啦喎
大憎正都難輸喎 之前就算成個頭斬咗落嚟 都繼續唸緊經文
一早講左太歲星君唔係普通神
而家係5隻畢業生落完debuff回收返晒再加手頭上兩隻圍毆
唔計睛明本身個計劃已經要用7隻去打debuff左嘅神
夜宵講嗰番說話嘅時候好似未知太歲有咁多式神
3隻個到唔係講鬼子母神個分靈咋咩
蘿莉控神原全唔同LV啦
聽台仔講今集請雨經法
全名叫大雲輪請雨經係佛門top level大咒
內容係召哂十方龍王出黎打

難那龍王。塢波難那龍王。娑伽羅龍王。阿那婆達多龍王。摩那斯龍王。嚩嚕拏龍王。德叉迦龍王。持國龍王。嚩素吉龍王。目真隣陀龍王。伊羅跋拏龍王。芬陀利龍王。威光龍王。吉賢龍王。電鬘龍王。大摩尼髻龍王。摩尼珠髻龍王。光耀火龍王。帝釋仗鋒龍王。帝釋幢龍王。帝釋杖龍王。贍部幢龍王。吉祥龍王。大輪龍王。大蟒蛇龍王。光味龍王。月威龍王。具吉祥龍王。寂見龍王。善見龍王。善住龍王。摩尼瓔珞龍王。興雲龍王。持雨龍王。澍雨龍王。大拍脅聲龍王。小迫愶聲龍王。奮迅龍王。大撥拏龍王。大項龍王。深聲龍王。大深聲龍王。大雄猛龍王。塢鉢羅龍王。大步龍王。螺髮龍王。質怛羅斯那龍王。大名稱龍王。翳羅業龍王。遍光龍王。驢耳龍王。商佉龍王。捺度羅龍王。塢波捺度羅龍王。安隱龍王。臆行龍王。大臆行龍王。大力龍王。呼嚧拏龍王。阿波羅龍王。藍謨羅龍王。吉哩弭賒龍王。黑色龍王。帝釋軍龍王。那羅龍王。塢波那羅龍王。劍謨羅龍王。捺囉弭拏龍王。端正龍王。象耳龍王。猛利龍王。黃色龍王。電焰龍王。大電焰龍王。天力龍王。嚩嚕櫱蹉龍王。妙蓋龍王。甘露龍王。河津龍王。琉璃光龍王。金髮龍王。金光龍王。月幢光龍王。日光龍王。警覺龍王。牛頭龍王。白色龍王。黑色龍王。焰摩龍王。妙彌龍王。蝦蟇龍王。僧伽吒龍王。尼泯馱囉龍王。持地龍王。千頭龍王。寶髻龍王。不空見龍王。雲霧龍王。蘇屣那龍王。麌波羅龍王。仁施龍王。調善龍王。宿德龍王。蛟龍王。蛟頭龍王。持毒龍王。食毒龍王。蓮華龍王。大尾龍王。騰轉龍王。可畏龍王。善威德龍王。五頭龍王。波哩羅龍王。古車龍王。嗢怛羅龍王。長尾龍王。鹿頭龍王。擯(卑孕反)比迦龍王。醜相龍王。馬形龍王。三頭龍王。龍仙龍王。大威德龍王。那羅達多龍王。恐怖龍王。焰光龍王。七頭龍王。大樹龍王。愛見龍王。大惡龍王。無垢威龍王。妙眼龍王。大毒龍王。焰肩龍王。大害龍王。大瞋忿龍王。寶雲龍王。大雲施水龍王。帝釋光龍王。波陀樹龍王。雲月龍王。海雲龍王大香俱牟陀龍王。華藏龍王。赤眼龍王。大幢旛龍王。大雲藏龍王。雪山龍王。威德藏龍王。雲戟龍王。持夜龍王。雲龍王。雲雨龍王。大雲雨龍王。大光龍王。雲聲離瞋恚龍王。惡瓶龍王。龍猛龍王。焰光龍王。雲蓋龍王。應祁羅目佉龍王。威德龍王。出雲龍王。無邊步龍王。蘇師拏龍王。大身龍王。狼腹龍王。寂靜龍王。勤勇龍王。老烏龍王。烏途羅龍王。猛毒龍王。妙聲龍王。甘露堅龍王。大散雨龍王。隱(於靳反)震聲龍王。相擊聲龍王。鼓聲龍王。注甘露龍王。雷擊龍王。勇猛軍龍王。那羅延龍王。馬口龍王。尾羯吒龍王。有如是等諸大龍王而為上首。

咁睇睛明祭左5個3倍神將加兩大主神分靈出呢招
仲打淨個頭
都叫俾足臉同屬龍系嘅酒吞
你未計不死外掛,全部召喚獸有無限血
太歲唔係普通神分靈
再加埋夜宵大部份靈都有範圍技+回血
殺一隻0.5戰力又係殺 殺12隻都係一樣咁殺
咁傳說酒吞都係比人收拾
源賴光帶隊
班神將出場完全個個都係送頭,完全睇唔到勁係邊
嗰招應該係即死技
視肉應該無用
不過30秒內比人切碎個頭
同埋無其他生物在場就應該玩完
大僧正要讀經嘅slow starter
佢地自己陰陽道都會讀經詠唱,無可能放任大僧正出招
念經前就做低佢,肉丸男孩果隻秒殺型
你個名
每月4號
佢地出黎本身係預輕鬆解咒
點知會撞到舊老闆
單行本改左,有視肉係2倍力量=1個畢業生
咁5頭龍+天照月讀咪6隻以上畢業生級數,6隻畢業生級先捉到神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞