做財演真好搵,CUP SIR原來一個月輕鬆袋50萬以上

112 回覆
78 Like 4 Dislike
見佢個個禮拜條片話中呢樣中果樣
但一年個回報又唔係好高
係咪代表有成堆唔中嘅無講返出黎
大包圍要中有幾難
因為仲有好多人諗著不勞而獲,比200蚊一個月就諗著發達,呢個係sub 佢既原因

但發覺join 極都賺唔到錢都唔會退係因為驚退左個個月先有好野我咪走寶,加上又唔係貴,所以咪繼續當食少餐飯

但呢啲廣東話channel 其實好渴市,佢講既野其實好多人都唔知,所以以keep著有人鐘意聽,但最後賺唔賺到錢,唔係咁簡單
岩新手睇既
Cup sir 已經網上打滾左好多年
宜家仲搵到佢10幾年前寫既投資blog
有班忠實支持者既

我自己覺得外國個啲會抵課過香港個啲,始終人地係第一手料
唔係啊,我覺得距講得幾好啊。多謝大家分享,啱啱關注咗。
唔好浪費時間睇財演啦
人哋賣白粉好賺,唔通你又做?
佢講緊咁簡單,你up乜春?

同埋人地賣自己研究既野,賣知識同資訊,乜撚野白粉?

雖然我冇join佢patreon,但都知佢只係寫財經分析,乜撚野白粉好賺?你係咪弱智架?
本來投資就好困難,有時畀錢都係想拎多啲資料或者角度黎分析

如果諗住課金買number咪等於買波馬貼士嗰啲on一樣
唔識咩cup sir
但呢位清其實講得好啱 但呢度係連燈
幫佢報英國稅局
佢係想純SELL資料就唔好成日事後中中中話自己係披床講咗
未就係為咗吸引你所講嘅 "想課金買number嘅on9" 加入
獲益良多咁實際賺左幾多
連你師傅都唔敢貼真倉見人
咁如果佢真係講中左又有乜問題? 唔畀宣傳?
同埋佢又唔係次次中, 就算join都要用腦分析
對財演嚟講未無問題
倉都唔敢貼未姐係呃傻仔
財演而己
睇過一排,講嘢似懂非懂,似是而非
永遠都唔會講係定唔係
永遠都係馬後炮
其實財演使唔使比稅?
人性嚟,所以總有傻仔
獲益良多跟住學識點輸錢
其實啲財演憑咩收幾千一個月
收幾百都仲可以理解
陳立展同啊豬好似準中都高。 我觀察個幾月
有無人講下呢個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞