做財演真好搵,CUP SIR原來一個月輕鬆袋50萬以上

112 回覆
78 Like 4 Dislike
但我覺得佢幾勁
好似年頭話美股升 真係升
唔係升就跌嫁啦
我覺得其實佢睇到個大勢既
不過作為財演無理由年頭話升跟住個個星期話都係升架啦大家耐心啲坐下貨啦
咁邊有人sub
佢未必有能力搵到個別股票升跌
所以咪講下啲資金流向板塊輪動之類嘥時間
Btw 要比credit 佢抵佢咁多sub 佢把口真係叻
又有人眼紅,人地明顯有料

兒科醫生絕對好搵過財演啦
你覺得開patreon搵3000人sub你容易d,定係繼續做兒科醫生容易d

睇熊睇牛重要咩?我話你聽港股係熊市,你賺到錢咩

若果你真係信樓上果d無腦comment,建議你盡量買VOO算。

睇完cup sir d youtube片,我就獲益良多。
人性嚟
有幾多人肯安安份份買大盤指數
勁過tvb 打手
「又有人眼紅,人地明顯有料」

仲以為睇緊沈大師啲Post
CUP SIR睇淡標普指數將下趺至2745點!!!
https://lih.kg/3515905

明明10月先話國債利率會繼續升,標普有機會跌到2745點,轉個頭上條片又話熊trap,有可能直升破頂
睇來樓上真係輸左唔少
我都係打手?
我有冇出過post唱好過?
我好似第一次回cup sir既post
我無意改變樓上班人既睇法,佢地亦唔會改變。
投資路上,學識判斷係最基本
excel倉
呢條垃圾賤種就係咁 佢博無人會搵返佢舊片去查

升 = 講 "乜乜指標顯示出, 依家高機會升, 但要留意唔係100%只係大機會, 佢仍有機會向下"

屌佢老母之後如果真係升 就會話 "正如我8月條片都講左, 呢個係進入升浪xxxxx"

跌就話 "叫大家小心, 未能突破xx, 證明呢一個只係反彈, 然後繼續回調xxxxx"

呢條垃圾永遠一句肯定D既說話都無, 但只係扑中其中一句 之後就會講到實牙實齒, 屌佢老母正一賤種 毫無骨氣 沈大師都好過佢N倍
睇佢youtube見會講好多indicator同數據,
其實佢patron 有冇講過佢成個系統係點?
我就咁睇佢youtube片,覺得好亂同咩都要睇
之前跟過佢patreon 1年左右,冇咩用同toutube 片差唔多
通常過兩日升左,就話我上兩日買左乜乜乜,邊隻升左幾多% 咁
自己炒有機會輸 開patreon=穩贏
又有年勁鞭CUP POST
年經
細細個就覺得 "屌, 人地噤叻洗乜仲要出文呀"
大左又覺得 "咦, 學下野都好過"
宜家都係覺得 "屌, 人地噤叻洗乜仲要出文呀"
騙徒手法層出不窮
如果唔係點解龐氏騙局喺2023年仲有用
點都好過 rain 同阿豬
但有邊個 YouTuber 好?求介紹
Rain同阿豬做咩鳩?
利申:好耐無睇
平心而論技術分析係見升睇升,見跌睇跌

利申:只會睇CUP Sir免費片,唔會課金
連IB link都唔click
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞