[消息稱] Assassin's Creed: Codename Red 刺客教條: 屌你明明日本都要黑人!?

142 回覆
10 Like 238 Dislike
到時一個武士潛行能力仲勁過忍者
Jimmy Butler?
痴孖根
國際化
揾個最顯眼突出嘅人黎做刺客
嗰時嘅日本有黑人喺條街行啲人會認唔到你?咪撚玩啦
定淨係夜晚先出動?
啲日本人唔撚抗議?
玩家都睇唔到自己個角色點玩
刺客係另外一位女主角
Naoe Fujibayashi
伊賀上忍三家,藤林長門守的女兒

彌助係武士
(原本是奴隸的彌助,在奴隸船被攻擊後,船上的乘員以及他的愛人都死於襲擊中
他獲救後輾轉漂流到日本,並在信長的麾下學習武士之道)

在故事前段,Naoe與彌助是對立的敵人,隨後為了日本統一成為盟友
Once you go black……
咁似陳豪
屌你老母
等撚左咁多年終於出日本旅行模擬器
咁都要加條黑柴入去
UBI由屙粒屎個集已經走火入魔啦
直到起源為止, 好多野都跟足歷史黎整
屙粒屎開始又玩女權, 又改歷史, 將自己降格為普通RPG GAME

利申: 前AC死忠
由屙粒屎個集開始成為AC Hater
黑人係黑夜中隱藏,又中意偷野殺人

政冶正確
你講Odyssey?
我已經想像到之後會點
去到本能寺之變後周圍查真相
再之後就牽涉到刺客同聖騎既鬥爭成為刺客
至於女主角可能會係信長屠殺伊賀忍者果陣登場/相遇?
唔熟日本歷史唔清楚
日本妹刺客係ok

但可唔可以唔好加條黑柴

仲有冇邊集刺客,個主角唔係由當地人做
但係我覺得用日本人一定唔會好得過對馬戰鬼
加上刺客同聖騎本身都唔係日本勢力
我覺得佢最撚廢係valhalla
果個乜撚野forgotten saga
日本仔整嘅仁王咪又係鬼佬做主角
ubisoft出開垃圾驚都有一班垃圾驚麻去買 驚閪
Ezio三部曲後兩集都唔係本地人
Revelations去埋外國
第4集海盜周圍去
Rogue歐洲人去美洲殺刺客仲殺左一個本身人氣唔差既黑人
Valhalla維京(北歐)人去英國劈友DLC去埋法國
以我所知就咁多
就係依集
將成個系列嘅世界觀同設定一野扔哂落垃圾桶
明明Animus係讀取古人記憶
無啦啦學人玩分支劇情、分支結局
on撚9, Animus變撚時光機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞