一名穆斯林女人將汽車撞向美國一座名為“以色列普遍和實用知識學校”以報復猶太人 但原來是由黑人團體“黑人以色列人”擁有!

93 回覆
113 Like 4 Dislike
迴撚
粵語長片家婆虐待新抱,新抱老咗變家婆又虐待個新抱,入哂DNA
個班傻閪啞哂
冇叫人信基督教喎
你up mud呀
全世界都係 白人女人都係
啲靚女多數比老公打到仆街都唔分手
唔信Islam 會無fd (冚家都信),會無老公(佢咁啲柒樣),會無社交(美國本身歧視問題嚴重,除非靚樣)
正如宜加女權迫害緊男人但都有唔少男人幫女人口/手
用而家同中世紀俾?
以色列大哥又贏
當時知識普及水平同而家比, 同埋教會勢力大到無倫
創哥的巨人
6,7歲前人腦處於α波,受既教育思想行為係會植入潛意識到,終生都洗唔甩影響一世
同手足裝修錯上海商業銀行一樣
同中國果堆猶太人一樣。
開封果班猶太人唔同
佢哋係遂漸被同化
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E5%BC%80%E5%B0%81%E7%8A%B9%E5%A4%AA%E4%BA%BA
係差唔到幾多
但基督教完成咗宗教改革
原教旨派一早俾人清洗曬
唔似班蛔仲停留係中世紀
其實都諗唔明 呢啲人要森林法則 點解啲人唔滅左族佢 反正佢哋想用古代規則
同香港人由細到大教到一定買層樓,納米都要,原理差唔多
佢哋反哈馬會比同族追殺
嗰班賤種嚟,送去人道毀滅啦屌
人肉炸彈,生育機器
係, 同d 無腦支那雞一撚樣
日日俾男人玩, 屎眼腳趾都要舔埋
但係就日日感謝黨感謝国
打個比喻 黃店對黃屍都極不友好 咩都冇做過 淨係話自己係黃 得閒係ig po story笑一笑新香港 d野仲要賣到貴一貴

點解佢地仲要信?
而家啲家長識得 mon 實啲電子產品,一見到有違反教義/佢自己價值觀嘅嘢就鬧/打到佢飛起,等佢成世都有陰影,再將同類思想帶畀下一代

(無論咩人種咩宗教嘅家庭都會有機會有類似以上問題)

同埋當全部人(包括男伊斯蘭教徒)都歧視你,但係學校老師話畀你聽美國人人平等嗰陣,你覺得信學校老師易啲定係信真主阿拉易啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞