一名穆斯林女人將汽車撞向美國一座名為“以色列普遍和實用知識學校”以報復猶太人 但原來是由黑人團體“黑人以色列人”擁有!

93 回覆
113 Like 4 Dislike
Indy police arrest ‘terrorist’ for purposely driving her car into what she thought was a Jewish school

https://fox59.com/news/indy-police-arrest-terrorist-for-purposely-driving-her-car-into-home-used-by-hate-group/
蛔極右打蟔極右
入嚟等睇黑撚大哥強姦佢
一直以來有個問題諗唔透,伊斯蘭教義對女性極不友好點解佢哋仲要信?
Stockholm Syndrome
中世紀嘅基督教又差幾多?
女人天性係咁
自稱猶蟔好極端
認為係白人係魔鬼
見黑人同白人講野
會屌個黑人唔係黑人
存在價值
驚連伊斯蘭都覺得佢冇存在價值個陣
犯賤
咩車咁硬淨可以用嚟撞建築物
認真答。佢地一出世就受伊斯蘭教影響,俾大人教導女人係男人嘅從屬,好多女人都唔知咁係有問題。另外佢地知道女性接受正常教育之後一定會知男女應該平等依樣野,所以伊斯蘭普遍唔鼓勵女性接受伊斯蘭以外嘅教育。
但係美國長大嘅伊斯蘭教女性,同時間亦接受緊西方嘅教育,就算佢父母唔俾佢去正常嘅學校讀書,都可以上網睇到任何嘅資訊
可能女人潛意識都係鍾意做M底鍾意比男人操控
女人是要管的
黑人猶太人都係猶太人一支wor,本來猶太人就唔係白人而係中東裔,今日有混種白人猶太人自然就有混種黑人猶太人
咪即係幾十年前左膠對蘇聯共產主義嘅美好幻想延續,佢地都唔係生存係果啲國家緊係咁口響
同黃屍信黃店,信CCViutv係黃咪一樣
同樣地, 帶仔女移民上中文班都要小心選, 依家好多表面正常但小粉紅底大陸人開的中文班都帶意識型態, 教細路佢地晌當地只係"旅居" 要去"愛" 成千里外凡樣地, 帶仔女移民上中文班都要小心選, 依家好多表面正常但小粉紅底大陸人開的中文班都帶意識型態, 教細路佢地晌當地只係"旅居" 要去"愛" 成千里外的中國
佢地好多都喺伊斯蘭社區圍爐,自己有學校教返自己人。係上到大學先有機會接觸到外面嘅世界。不過接觸到嘅人都唔多,醒到嘅都勢單力弱,點同成個伊斯蘭世界鬥。
親巴勒斯坦派:
哈馬斯唔代表巴勒斯坦政府
同係美國既小粉紅一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞