[狂風掃落葉]《Taylor Swift:The Eras Tour》集中討論區(含路透)

86 回覆
20 Like 19 Dislike
即係佢都直接同香港戲院傾?唔怪之得有imax版,又上咁多場
「報導中指出,泰勒絲的演唱會電影直接交由戲院發行,能達成她所要求的條件,不用讓好萊塢的權力巨頭拿走首周開片票房的70%。她父母為她談成的協議裡,會把43%票房收入給戲院,剩餘的57%則分給泰勒絲與AMC,目前不清楚泰勒絲將從中拿到多少分成,但從預售數字來看,至少將有數千萬美元。該片預算為1000萬至2000萬美元。

至於連鎖戲院AMC,在不需要中間人的情況下獲得大片,該集團也委任第三方Variance Films,讓電影在AMC以外的戲院上映。

感覺呢個係三贏嘅局面,亦都改變咗未來電影嘅發行模式,大家都亦都多啲電影睇,唔使俾荷里活限制,電影院又多啲錢賺。感謝Taylor Swift做咗一件史無前例嘅事
頭幾日上通常入場既係真fans氣氛好正
過一排可能會差緊d
琴晚K11 2100個場有冇手足,正撚到傻,1989個part全場最好feel,d人直情跳到落銀幕,(職員趕返D人上去),個part同現場睇冇分別
放心,fans 閒閒地睇幾次
月尾啲IMAX 飛開始爆緊,諗緊買isquare 定K11 好啲
我尋日都睇完,嚟緊月尾睇多次
Taylor真係好正
同場真心勁好feel!!!大家一齊大叫同起身,一齊shake it off

完場仲見到fans送手繩,叫對方抽中邊一首手繩要即場唱幾句
屌你首首歌都大合唱同鳩嗌
完全聽唔到taylor把聲
想問123LGB個由來係咩 搵唔到
原來係fans傳出嚟 我仲以為係taytay本人
個個喺度拍片打卡有幾正呀
邊間嘉禾仲有杯
我上星期好彩睇夜場仲要無乜人
一行先得三個人左右就算有人唱都唔會好嘈
覺得人哋把聲嘈仲可以自由調位!

睇極大芒之餘仲聽得勁清楚Taylor 把聲勁正

極度推薦各位鐘意j Taylor live vocal 嘅搵少人場睇!!!
我初初覺得好鳩 但耐左覺得好正
我都覺 咁串話lets go bitch
https://youtube.com/shorts/3Q-yl8IAlkc?si=hhtpZRVOSHMBIHGT
睇呢啲規模就知唔嚟香港好正常,根本搞唔到
岩呀 不過無諗過台灣同泰國都無 初初以為台灣泰國有機會
香港有無邊間有taylor爆谷筒或者其他紀念品?
個氣氛勁正 個個dressed up晒好似party咁
就算現場睇live都可能撞正跟唱撚
現場氣氛唔同喇
唔係唔比唱 有啲chorus位我都明好難忍口
但唱定成套戲啲撚屌真係想講粗口
屌你要唱k就自己book間房
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞