[狂風掃落葉]《Taylor Swift:The Eras Tour》集中討論區(含路透)

86 回覆
20 Like 19 Dislike
月尾有,賣緊了
應該係讓路比marvel
啱啱睇完Megabox IMAX 場,真係好精彩
到Reputation 同Red特別滾動
好想睇Live
有班人拍片拍到俾職員捉
我自己去睇imax唔好歧視我
今日K11 ArtHouse入面幾乎個個都拍片打卡,捉嚟都冇意思,職員都廢事理了
個vibe正到
即場叫佢地del返姐 應該無咩事
我個場有人係咁開閃光燈自拍比人屌完先收埋
好撚柒多大陸人
佢哋隔幾個位都傾偈 勁撚大聲
跟住瘋狂拍片、影相(隔離個大陸女人拎起張poster 對住個mon 閃光燈打卡
最撚嬲係後面有兩個大陸佬每次過場 起歌前10秒就會講係咩歌 仲要連動作都講埋
好撚bad trip

我要趁平日去睇多次 屌
k11?
Same here
有個打個長燈拍片
真係Dklm
想知啲fans chant有冇人叫 例如123LGB, cruel summer段bridge

不過有嘅同時亦都會有人喺啲靜/慢歌timing 叫
我睇嗰場cruel summer嘅bridge好少人scream
you belong with me同love story都冇咩人跳或者叫唔似網上見到其他場咁
今日晏晝yoho場好正 可能坐我附近既人都好high得
ABC同大陸人係high d香港人係含蓄d 唱左3個鐘k咁 幾爽
我嗰場好少外國人 好撚多大陸人
佢哋有跳但係行晒出去前面嗰到
如果坐前幾排 唔起身嘅話會被遮撚晒
我睇isquare imax
見啲人話imax嘅人會vibe所以未睇之前都幾期待但結果要去到22先有啲人起身但都係好少人
連style都冇咩人vibe
好睇
想月尾去多次
Taylor比打卡,版權喺晒佢度
我知,我都有份打卡
下個禮拜冇imax ,要讓比女權隊長?
咪喺到亂噏
得大陸人先會唔尊重知識產權

寫到明淨係可以自拍/團體相
唔可以影大螢幕
唔好鳩噏咩版權喺晒taylor 到
套戲有導演拍 入得戲院睇就唔可以影onscreen 嘅嘢
你啱啱大陸落嚟?
cruel summer
「Taylor Swift這次決定跳過傳統的電影發行商,直接與AMC電影院達成合作協議…」

佢今次套電影就係特登skip晒呢啲公司,同佢翻唱自己嘅歌曲一樣所有版權都係自己,唔係人哋先係個精粹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞