angelababy遭全中國封殺

241 回覆
327 Like 8 Dislike
你做乜?
都無人講你
無啦啦拉埋自己黎講
刷存在感?
都賺夠,係時候移民加拿大
抵啦返香港Do都冇用
封Lisa就搞笑啦
人地blackpink 都廢撚事係大陸發展
個微博號又唔撚係佢既,係大陸d fans搞的
BP頂多咪澳門開場演唱會,肯開d人已經皇恩浩蕩咁款仆過去,仲要hea 跳閪班大陸人面,d人都照奶
咁把炮咪繼續係韓國租車大字報投訴,幫補當地司車生計囉,根本d韓國人都笑鳩班大陸人on9
CD又唔撚係大陸發行,d人自己集運寄返大陸既
當正真係大陸搵食咁人地只當你easy money
封baby 可能就有影響喇佢話哂而家大陸藝人
Btw Lisa個表演根本連衫都冇除過,分分鐘仲著得多過平時演唱會
唔知做乜鳩
個acc 係官方開,真
就算開唔開都冇關係
一線kpop d所謂微博號
所有post 都唔關大陸市場事
搬純搬運翻譯廢到冇用
支那人不注重個人自由
其實大陸娛樂圈唔想比人收皮 睇下底下d人嘅風氣就知某樣野做唔做得
有爭議仲要去 明明最正確玩法係批評幾句就搞掂
AB都知道去瘋馬騷係唔恰當, 所以佢去既時候係好低調
不過低調到全部人都知佢去
分咗黄曉明身家,大把錢啦唔驚
班人一早睇個港女唔順眼啦
賺咗過百億了吧,能夠呃中国人錢,都可算係香港藍絲之光
黃祖藍成班聞到味仆返香港咪最醒
仲娶埋加拿大妹
佢好似係LVMH準太子妃,使唔使禁埋
我想睇大媽燒LV Dior
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞