【支那】【I/A】勝利女神:妮姬 (39)我根本無法想像小紅帽她可能會輸

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
100 抽左右中左隻小紅帽
再抽埋D普卷,
但黑兔等左幾個月都係無影
我係唔鍾意個西瓜肚 好礙眼好怪
開到1,2,3 仲要配爆炸輸出 要殺絕純輸出嗎
MAO配白雪真心正
𡃁妹聲又得家姐聲又得
NGA測咗DPS,連點器愛>連點器帽>自動帽>自動愛
成日有人話愛莉絲DPS好勁係計埋開連點器既結果,唔開連點器無法達到極限輸出既愛莉絲同小紅帽差唔係好多
Allin完石加劵250抽,2小紅帽再換2隻但問題係加埋都係得4隻3突,要等埋小白雪先出獄

仲未有黑兔,體感上難出ssr過平時
咁都得
不過一週年朝聖者大家實在太期待
2B打主線無用
爆3攻擊倍率斬到得返1/3

加幾多攻都補唔返
依家有200普劵,黑白JK同老師都入左池,係咪入市既好時機?

依加變左咁
我覺得2B幾廢 後悔抽左
抽A2多判起碼上到場
起身送果下單抽就中左
黑左幾個pool終於見到光明
wa diu Nikkie Survior打左成5分鐘都打唔爆第2關隻龜
係咪用錯build
下星期開story2有冇機開新pool
我冇紅神 主線靠2b爆裂秒精英怪+boss
冇啦 等下個event
角色齊全情況 打個突
2B好多時候排到第4第5刀
而家仲多隻強力輸出小紅帽
2B唔差 前題係要+7同極高Lv
但正常人點會極高Lv
《勝利女神:妮姬》一周年劇情活動 RED ASH 正式上線,為慶祝遊戲一歲,台港澳官方公開活動日程表,其中 11 月 12 日確定中文小編 VTuber 出道。

當時官方指出定案的人物形象會應用於四格漫畫、插畫以及一些「神秘企劃」,就引發猜測妮姬小編是否有 VTuber 亮相的機會。如今確定能像《蔚藍檔案》的彩奈那樣,以虛擬的外型跟粉絲互動。

根據現階段公開的時程,妮姬小編會在 11 月 12 日直播現身,小編喊話平常說愛他的人,請用行動證明大家的愛。除了該場直播,26 日還有方舟線上派對,小編會實況抽獎。

玩家能夠跟小編相見歡之餘,遊戲還會在 11 月 6 日至 11 月 23 日現身台北西門町,有樂野食的妮姬主題咖啡廳,另有太泰 Thai Thai、馬祖奶茶、夾咖霸 娃娃機、艋舺雞排參與合作,分別設定為遊戲裡的電梯、循環室、基礎核心、戰術學院。

以下為店家地址:

樂野食:台北市萬華區武昌街二段 37 號 5 樓
太泰 Thai Thai:台北市萬華區武昌街二段 82 巷 3 弄 1 號

馬祖奶茶:台北市萬華區漢口街二段 54-34 號

夾咖霸 娃娃機:台北市萬華區漢中街 26-1 號 2 樓

艋舺雞排:台北市萬華區中華路一段 110 號

其他還有參展 11 月 11 日到 12 日的 ACE 動漫創作展等眾多活動,有興趣的讀者可留意官方粉絲專頁貼文。
我都無
冇桃用個朝聖塔卡住
NIKKE1YEAR
又送10抽普券請SPIN
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞