【支那】【I/A】勝利女神:妮姬 (39)我根本無法想像小紅帽她可能會輸

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
玩左一個月 由得神罰到齊麗黑白神紅
我好努力咁去研究pvp , 小紅帽pvp 都算ok , 比神罰好好多。
一來佢充能個速度其實唔錯,二來大家兩隊實力差唔多,都開左第一波full burst 之後,萬一自己有一兩件死左,小紅帽都可以補位開第二輪full burst 反勝。

自己見pvp 最好用都係放3~4隻充能快,推隻AOE 放大技清場。隊內有1件坦,一件攤分傷害就ok

紅蓮,2B , 哈蘭,黑兔我自己都覺得好好用,可以搭紅帽用
小紅帽2突 坐緊160監 240張金卷
應唔應該換3突
一定換
小紅帽pvp唔係可以直接取代愛麗絲咩?
可以
今期課左桃skin + 月卡 + 月pass +一次158了
冇唔換既理由
小紅帽準備變T0
有強度又色
加速160放監
因為紅蓮贏一手pvp之餘相比其他三個人對詞條既要求唔高,抽到就可以即刻用仲有大招可以推圖
愛莉絲話就話勁但前提係齊裝齊詞條,對新手黎講紅蓮神罰對推圖既幫助一定大過紅帽愛莉絲
最緊要係小紅帽pool未完,完全可以刷左紅蓮or神罰出黎之後最後一日再用200金票換埋小紅帽,咁就有雙C
pvp 3大毒瘤 狗餅 諾雅 豺狼
見到呢3隻同隊真係唔知點打
用左150k鑽直接抽到MAX
人權角
除左課呢堆另外課埋啲限時禮包係咪已經算重課
一個桃skin佔7成
你咁計都算係
成日覺得果啲限時禮包唔抵買,但上次summer 接 A2 搞都我都課左pack 比佢
第3隊小紅帽可以點組
1隊: 紅蓮尾彈
2隊: 黑白兔 神愛麗
無黑白JK小紅帽情歸何處
長髮 沃綸姆 小紅帽 桑迪 爆3仲有咩好落
巴哈有表計好似都成$10hkd一抽
中重課撚玩到200lv都未有愛
麥斯威爾
如果有雜 應該清唔切 打王應該都係佢BUFF得最好
狗餅同豺狼 必用,諾雅其實一般。對住D 大殺傷力AOE 隊,佢開左挑釁都保唔到隊友,換佢做老師或桑迪個勝率仲高。
全隊3秒無敵喎
就係專用嚟打紅蓮呢啲AOE
咩2,3,4,5隊都係打solo raid用
手多多100抽0帽,反而中1哈蘭
根本有讀心晶片引你買pass
開服到依家一蚊冇比過
200抽冇野出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞