[扮工好悶]返緊工又冇野做既入黎吹下水(131)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

而家好多小朋友都唔鍾意中文,覺得啲字好難寫

我真係唔知幾耐無寫過中文, 寫兩隻字個D唔計

我有好多字唔識寫

我會識打, 有時要電話打個字出黎再睇下點寫

電腦打速成慢咗勁多

唔係掛...

無慢過呀從來都

1分鐘70字到

有冇咁勁呀~ 打倉頡 1 分鐘 70 字算係好快

我見識過倉頡1分鐘60個字, 真係好撚快. 速成要選字1分鐘70 一定要睇表演.

我有d同學...佢速成記得d位,幾多下PG DOWN第幾個...

問題係你禁幾下都要時間, 1分鐘70字, 講緊 1 秒打一個字以上

通常見工都會叫你填打字速度...通常寫幾多?我寫20

我無見過一份工要我填

我有好多字唔識寫

電腦打速成慢咗勁多

唔係掛...

無慢過呀從來都

1分鐘70字到

有冇咁勁呀~ 打倉頡 1 分鐘 70 字算係好快

我見識過倉頡1分鐘60個字, 真係好撚快. 速成要選字1分鐘70 一定要睇表演.

我有d同學...佢速成記得d位,幾多下PG DOWN第幾個...

唔係全部用速成既日都記得架咩
個靚字要拍4下SPACE咁

咁都係時間丫

我知, 我意思係用得速成既人都記左大部份常用字既位
好悶好眼訓

仆街,唔小心按左windows 更新,而家坐撚左係度等
仆街,唔小心按左windows 更新,而家坐撚左係度等

正呀
更新中.............5%
好悶好眼訓

屌!
好悶好眼訓

好悶好眼訓

雲南
開會居然冇俾人屌

屌!

成撚日想熄電腦趕時間走人時, 一關機就見到windows 更新中請勿關機
好悶好眼訓

我有好多字唔識寫

電腦打速成慢咗勁多

唔係掛...

返工好少中文

又去call G

屌!

有排呀

又去call G

去種鴉片

又話冇錢?

屌!

成撚日想熄電腦趕時間走人時, 一關機就見到windows 更新中請勿關機

頂same here
通常我由佢慢慢更 我走先

屌!

頂same here

熄moon走人

屌!

有排呀

升完

屌!

頂same here

熄moon走人

restart時見到就真係喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞