[扮工好悶]返緊工又冇野做既入黎吹下水(131)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
車仔麵230蚊仲話好正
https://www.openrice.com/zh/hongkong/review/%E5%85%83%E6%9C%97%E5%90%83%E9%BA%BB%E8%BE%A3%E7%87%99-e2834087

自選麵$230

非常大一碗的自選麵,我和媽媽二人共同享用。湯底選擇龍骨湯底,非常清甜,毫不油膩,我喝了好多碗哦。

Openrice = 0 公信力

我成日睇, 睇D打手可以點賺垃圾, 好好笑
車仔麵230蚊仲話好正
https://www.openrice.com/zh/hongkong/review/%E5%85%83%E6%9C%97%E5%90%83%E9%BA%BB%E8%BE%A3%E7%87%99-e2834087

自選麵$230

非常大一碗的自選麵,我和媽媽二人共同享用。湯底選擇龍骨湯底,非常清甜,毫不油膩,我喝了好多碗哦。

我成日睇, 睇D打手可以點讚垃圾, 好好笑
車仔麵230蚊仲話好正

自選麵$230

病態心理
車仔麵230蚊仲話好正

自選麵$230

有冇進展到唔比 complaint ?

咁又未.

dum低你

dum低你

唔好 dum 低我啊~

同同事去食飯真係曬錢曬時間

dum低你

唔好 dum 低我啊~

係呀糖糖
Lonely

屌你肚餓呀~

好過po碗嘢出嚟啦

殺咗你~

呢度我最遲食飯㗎咁對我

oh sorry 殺錯咗人~~ 救唔救得番 ?

揾個靚女嚟同我做人工呼吸

dum低你

唔好 dum 低我啊~

係呀糖糖

好肚餓
車仔麵230蚊仲話好正

自選麵$230

病態心理

八月上旬‧晴雨不定

時常覺得,我是由水裡來的。很小就無師自通的懂游水,游水對我來說,是不費力的活動。喜歡水,喜歡海,所以,也喜歡夏天。

大腿受傷了,不能跑。說得對,時間不會停下來,我也不應停下來。本來周日會作長跑訓練的,跑不了,不如去游水。

果然,在海裡,人是無比舒暢,雖然是日沒有什麼陽光,有時還有雨的,但真的很舒服。

游完水,總想喝喝啤酒,解解渴。來了這裡,只有樽啤,要支青島,加包薯片。坐了好一會,什麼也不想,就讓時間就此靜靜的過去smile。

還記得,小時候時常去海邊蒲,當天氣轉涼時,總會不開心sad,因為又要等到明年才可再落水了。我愛夏天

dum低你

唔好 dum 低我啊~

係呀糖糖

好肚餓

你會肚餓~

日日都好肚餓

冇錢啊嘛
Lonely

屌你肚餓呀~

好過po碗嘢出嚟啦

殺咗你~

呢度我最遲食飯㗎咁對我

oh sorry 殺錯咗人~~ 救唔救得番 ?

揾個靚女嚟同我做人工呼吸

男人~~~~ 你個肥妹同事呢 ?? 得閒嘛 ??

我冇肥妹同事
女同事都冇
車仔麵230蚊仲話好正

自選麵$230

病態心理

八月上旬‧晴雨不定

時常覺得,我是由水裡來的。很小就無師自通的懂游水,游水對我來說,是不費力的活動。喜歡水,喜歡海,所以,也喜歡夏天。

大腿受傷了,不能跑。說得對,時間不會停下來,我也不應停下來。本來周日會作長跑訓練的,跑不了,不如去游水。

果然,在海裡,人是無比舒暢,雖然是日沒有什麼陽光,有時還有雨的,但真的很舒服。

游完水,總想喝喝啤酒,解解渴。來了這裡,只有樽啤,要支青島,加包薯片。坐了好一會,什麼也不想,就讓時間就此靜靜的過去smile。

還記得,小時候時常去海邊蒲,當天氣轉涼時,總會不開心sad,因為又要等到明年才可再落水了。我愛夏天

偽文青
疲勞轟炸
來新強記吃東西吃了幾次 , 都是跟家人一起來的

上次來是大約在大半年前 , 姐夫買了一輛新車不久的時候

他的新車是近百萬元的歐洲房車 , 車身比一般的汽車長

泊在那個細小的新強記的停車場 , 車頭的一部分很明顯的凸了出來

泊在旺角新世紀廣場的停車場 , 沒有這個問題

在這幾次用餐之中 , 最深刻的是燒鵝 , 皮脆肉嫩 smile

有深井燒鵝的水準 , 值得推介

ps , 我建議要一隻的 , 不要半隻的
車仔麵230蚊仲話好正

自選麵$230

病態心理

八月上旬‧晴雨不定

偽文青

睇頭果段以為係啲主角唔知點樣浸死咗嘅揭尾故
方加啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞