[突發有圖] 原來靚仔叫雞唔洗錢

132 回覆
1582 Like 27 Dislike
條仔個樣夠18歲未
咁細個學人叫雞?
好柒喎
條仔個樣夠18歲未
咁細個學人叫雞?

你文盲?
唔知點解連登仔一講衣著就會諗起出黎聚會張圖
btw最近的確係興oversize既衫喎

咁撚熱仲oversize 食撚慒左呀

毒撚唔識嘢 oversize唔係透風會涼啲咖咩

有風就係既 依家香港你搵滴風黎睇下

博咩嘴呀,條仔真係著得好柒
興就唔柒咩
oversize+legging成個女人咁
睇黎連登仔完全唔知宜家o靚妹d taste

所以連登仔得8折冇得免費

乜野來? 團購d乜? 姐係呢班全部都係雞/ptgf?

唔係話女人全部都係雞,但呢個POST有13隻

我諗咗陣點解係13

個hibaby唔係比人起左底有埋樣咩?

https://www.spoonhk.com/backup%E6%B8%AF%E5%A5%B3%E5%9C%A8tumblr%E8%B3%A3%E5%BA%95%E8%A4%B2%E5%8D%BB%E8%A2%AB%E9%80%A3%E7%99%BB%E4%BB%94%E8%B8%A2%E7%88%86%E4%B8%A6%E6%B5%81%E5%87%BA%E7%9C%9F%E6%A8%A3%E7%85%A7/

胸型靚真係好 輕輕一push就大大條gap
lm
又macau又hk

出trip
又macau又hk

出trip

兩地走先接得多客呀 一個客都cum返張船飛啦
your face...
your face...

共勉之
相入面個個咁肉酸 骨瘦如柴
圖入面嗰個好柒喎 咁鬼瘦著埋d oversize衫

係呀 好鬼柒 但條女濕撚哂唔收錢
屌 D妹妹仔鍾意丫MA 韓仔
蘑菇頭 高 非洲兒童手腳 皮膚白 個樣串串地 講野夠肉麻

利申:農民工STYLE毒撚
咁既樣都靚仔
其實幅圖係咪樓主本人
其實幅圖係咪樓主本人

係呀 係咪想約我
著件咁既OVER SIZE T叫靚仔?

咁我改改個標題
MK仔叫雞唔洗錢
圖入面果個我黎

影我做乜, 等緊條女
巴打無辜上左連登
巴打無辜上左連登

你識佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞