[突發有圖] 原來靚仔叫雞唔洗錢

132 回覆
1582 Like 27 Dislike
唔知點解連登仔一講衣著就會諗起出黎聚會張圖
btw最近的確係興oversize既衫喎
條女個閪好闊
利申:屌過

伯母個閪好闊
利申:屌過

咁撚熱仲oversize 食撚慒左呀
咁濛點睇 btw 條仔A字膊嘅

收double人地都唔想做佢地生意

又bin
ptgf ?
唔做你生意,緊係唔收你錢
有個日本仔同事,佢同我講佢上富士有間唔洗錢

咁都要睇下你咩身型架
如果你夠大隻
背心look都已經好ok
但如果好似圖中條友係高瘦型
唔通又背心look咩

毒撚唔識嘢 oversize唔係透風會涼啲咖咩
有無諗過佢釣返你個fd/你轉頭?

姐係佢根本冇岀黎 張相係之前影落?
咁既佢都幾醒

毒撚唔識嘢 oversize唔係透風會涼啲咖咩

有風就係既 依家香港你搵滴風黎睇下
人地揾兩餐姐,搞鳩人做乜春
睇黎連登仔完全唔知宜家o靚妹d taste

所以連登仔得8折冇得免費

Linkg
條仔件衫衣不稱身
好撚柒

點解你班連登仔永遠捉唔到港女心態
似太毒可憐佢先唔收
圖入面嗰個好柒喎 咁鬼瘦著埋d oversize衫

你班連登仔m記著衫 笑乜春人 你地有比人讚過靚仔咩?
咁依個係唔係你朋友?

唔係 佢都冇岀過去

果張相純粹係路人?

又macau又hk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞