(有圖)尖沙咀做facial做到急性皮膚炎同玫瑰座艙!

378 回覆
849 Like 65 Dislike
你一掌打佢啦
其實查完酸類,紅都算係好,因為有d濃度高既話會甩皮,以發將底層既野推上皮膚表層,暗瘡會多左,處理得唔好會有疤痕,但酸類既賣點係當底層既野出哂黎咁皮膚自然唔會再出瘡

但係無人保證到呢個過程係幾耐,所以有人會叫查A醇,A醇會幫到你毛孔疏通,但初期會甩皮,同酸類一樣會有機會生瘡,但就有數據話A醇通常大部份人過左最難頂既甩皮一個月,d人話係角質黎,
下個月換膚個陣就會靚

但建議都係問左皮膚科先
香港人係咁廢
樓主我之前都係呢間野做過
有少少野想問問你 連登呢度唔太方便

我tg 係 kitsiu2003. 麻煩tg 我
最好笑啲人 一邊話人貪靚一邊自己又鐘意靚女 講真邊有咁多天生麗質
傑少2003
咁啲symptoms係match Rosacea,你點樣斷定一定係毛囊發炎?同埋你第三句嘢又係搞笑,有醫生同冇醫生嘅分別咪發生呢啲事嘅機會率會細啲囉點樣控制唔到啊
咁就3皮幾女人錢真係幾時都咁好搵
IG sell

此po議完
我覺得似係想利用心靈脆弱嘅人灌佢哋飲迷湯不斷俾錢
就算真係毛囊發炎都好
間野搞到人地塊面咁都應該叫個客返黎睇下跟進返
佢個網仲講到幾有良心幾想幫個客搞好皮膚
黠知客人出事第一時間就係卸膊 拎條款撻人都好撚仆街下
希望多d人知呢間閪野唔好再幫襯
佢有叫我返去估消炎treatment啊
但我睇完醫生醫生已經講到明唔建議再做treatment
佢就係咁叫我返去,又係講嗰啲唔做我地個消炎係你自己揀嫁個種
Contact dermatitis啦
成日覺得呢啲情況係抵死,畀幾萬蚊搵個無專業資格嘅人嚟搞自己健康
唔想再有人中伏但又唔開名想點?
真,咁多醫護專業人士唔搵
係要搵啲讀唔成書不學無術嘅MK妹所謂「治療師」做,有法定職稱嘅「治療師」係得物理治療職業治療同言語治療,其他一律係呃人
交吓智商稅囉咪
有冇睇過佢喺用邊度製造嘅美容產品牌子幫你做療程?
有啲會拎大陸造扮歐美牌子嘅貨
成盒野個成本可能個樽仲貴過入面啲OEM料
用到人塊面爛就話你自己保養唔好
然後sell你第二樣扮歐美牌子嘅大陸廠貨
呢度啲巴打一人一篤射落塊面就會好返
因為睇history sign 同symptoms 都係contact dermatitis /folliculitis 而唔係rosacea

掉番轉我問你
點解醫生可以令呢啲事機會細啲?
似你ex多暗瘡爛面??
直接用A酸仲平
人手針清都唔應該做
好多KOL做個間Aly__beXutyhk同樣都做到人皮膚變發炎同玫瑰座艙!做左X源28之後幾個鐘成面生哂紅點 訓醒發炎 去睇皮膚科一樣話發左玫瑰座艙
打過去投訴話客人皮膚敏感 番去做多個消炎療程 我無再番過去做 唔退錢就一定 但都唔想有人再因為啲kol去試呢間野
呢度係連登 知有閪已經可以泌前列腺
雖然平時把口對港女好挑剔
hugo1991
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞