美股認真討論區 MMMCDVII

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
Bernard Arnault Secures Control of LVMH for the Next 30 Years

插曬旗之後仲要繼續做太上王
拜登反問香港不是中國一部分嗎?
https://lih.kg/3537319
信我啦,轉sqqq call追返ytd
2023年10月26日14380買入xx張納指期貨,今晚睇結果
https://lih.kg/3537208

今晚14250見
隻肥馬騮到依家都搭唔到個棚 廢撚到
中國係世界第二大經濟體
中國香港差極應該仲有三粒釘嘅
但係香港股樓唔好諗住番到去以前食兩家茶禮咁頂盛囉
雞棚黎講, 佢最垃圾
既然中國同中國香港一樣嘅
咁點解唔去上海而要特登開多個分部喺香港浪費錢
學宥蛇咁改個圖都懶 點開披床呀 少少誠意都無
玩又唔夠智蛇好玩 講兩句又真係嬲嬲豬 小鳩氣
鈴木俊一財務相は26日、1ドル150円超で推移する為替相場について、「今まで通りしっかり、緊張感を持って注視していく」と述べた。

你老味又係得個密切監視
咪就係, 講佢2句就屌鳩人。 智sir EQ 高好多, 垃圾肥馬騮
咩世界 居然要吹奏智蛇
牛軍快d求佢出黎做淡唱淡啦
唔係今個月穿幻四都似
how about west door count wave
我當智sir神咁拜, 準到不得了
連群d第一注日元搞成點
冇咩熊軍可以keep到始終如一
牙納準備左十注
而家出左兩注
恆一篤就穿說好的1萬億國債利好呢
比超哥搞彎哂
打靶仔黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞