4.5g [全速無限] CSL定Smartone 好d?

117 回覆
0 Like 22 Dislike
sosim呢啲好睇你附近多唔多人用
非巿中心/非搭緊港鐵反而會快
所以用返原本個plan性價比最高
錦上路段 cmhk 有時都收到
33蚊夠用
中移呢
smt 係搭地鐵人多某幾個站會收得差同埋有啲新起私人樓嘅停車場收唔到之外,基本上都好快就算下載啲大容量影片都冇問題
Smartone 5G 慢過Sosim 4G
p牌就咪呃啦
CLS 有咩地鐵站收到
smt 有咩站收唔到對比下
CLS家下會收到咖, LOAD唔到啫
SMT就誠實D直接收唔到

如果你有需要搵csl cs 幫手
打hotline 等返1個鐘先
俾多個啲係智商稅
First time?
貴咗啦,加咗做$38
咪玩啦. CMHK 西鐵屯門<>紅磡, 9成都收唔到
我屌到佢合約未到期都俾我轉台
睇你出沒新雄雞定誠哥樓多

新雄雞就smartone; 誠哥就csl
CSL 觀塘 牛頭角 九龍灣 三個站永遠收唔到
我用youtube music 開data 聽歌
一去到依幾個站就搞到冇歌聽
CLS完約前半年,每日都會收到十幾個電話叫你續約
屎媽通 4.5g $2xx 晚既水魚,唔知c記點,係地鐵荔景、青衣開左車後,到欣澳開車入到見迎東邨都穩定收唔到,5年東涌返工既經驗,想轉5g plan csl廣告電話話$14x 70gb 都有啲心動,但過70就冇數據用!
前排主卡3hk轉左做smt
地鐵收得好左,紅藍綠線基本唔會feel到明顯某站就斷
但同時都有d大廈入面會見到smt 0格,sosim收滿
邊個台收到錦上路就用邊個
太古鰂魚涌
因為地鐵沿線apm打到落牛頭角創紀都係新雄基嘅樓,梗係擺哂smartone啲訊號唔比佢哋插旗
CSL 死症, 3G至5G都無改過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞