揸自動波車會唔會左腳踩Brake 右腳踩油?

159 回覆
69 Like 1402 Dislike
同你講搵D例子,搵D論證去支持你嘅講法。你又搵唔到都算仲要係到講埋D主觀嘅嘢都由你。仲要去到最後話人怯又咩自卑 好懷疑你識唔識同人討論
我都好想問點解我要覺得怯呢,你自己先係果個無人支持又無實例證明果個。你係咪分唔清楚個情況
同你係到講落去純粹係睇下你仲有咩嘢可以講得掂我用埋左腳落brake, 點知連正常溝通都有問題。
實例咪成日有人踩錯油門當brake囉天材
成日死牛一面頸做人好辛苦架
得閒就放眼遠d
聽下d新意見
唔好墨守成規成碌柒咁啦
你嘅成日係得你覺得係炸,明未呀
原來你真係唔識討論
你果個成日有人影響真係成日一早有人會改啦,咁宜家車廠無理,考牌唔管。你仲覺得係咪成日呀。重係咪重要呀。
同我都一早講咗培養剎車意識都可以解決到踩錯架啦,你自己死牛一面頸唔聽炸喎。你覺得路面有幾多人撞車係踩錯brake呀?差唔多全部都係連停都無諗過停,你係到講咩用邊隻腳踩關事咩。畀第三隻腳你但無諗過踩咪又係廢
無端端話人自命清高
講唔掂我就叫我出去教
呢d叫識討論?
點解廠或其他唔咁做?
咪因為市場上仲有棍囉天材仔
你話差唔多全部連停都無諗過?
你係咪自已將大懵同踩錯掣既意外混為一談呀?
兩者都可以並存架喎
你仲好意思講自己識討論
你話人對牛彈琴就得,畀人講你懶係嘢咁就唔得
原來畀我講中咗
你果D咩例子真係仲係主觀到一個點,你覺得係就係。
自以為是到一個極點,對住你呢D人同你熟都慘。仲覺得自己識討論
乜撚嘢有棍就唔可以轉,咁Tesla 第一代就無棍啦,有冇聽你講改位呀。考牌自動波有冇強制呀?
仲有我無見你去教呀,你用下隻屎眼望清楚我係叫你出去問下教緊車嘅人呀。中文都唔識呀?
你果個咩混位一談更加唔知講乜,你搞翻清楚踩錯油個後果係撞車。咁我用個簡單嘅方法可以同時去解決踩錯油嘅意外再加平時唔係踩錯油嘅意外係咪比起你果個咩左腳踩brake更加好呀。你果個方法等如斬腳趾避沙蟲。唔係做唔到,係畀人話戇尻姐。戇尻
打咁多字頭幾段已經係廢話
唔好意思真係唔想睇落去
不如你由頭睇多次我講乜先啦
同你呢d弱智溝通好辛苦
係嘅係嘅,畀人講中咗唔啱聽緊係廢話啦
你慢慢活係自己世界入面。不過起翻你底原來幾年前已經畀人屌過你一獲,柒完一次仲未夠。係要柒多次
你講果D咪黎黎去去咪就係話咩反應快,唔會踩錯。最多一齊踩。

一早同你講你左腳brake反應快都係要建基於你對周圍環境嘅預判。你預判到要停車你郁左腳同郁右腳都係一個動作,快係快係你覺得左腳一早放定係brake上面可以即刻踩。咁我想問如果預判到要停我係咪一樣可以放定右腳係brake到呀?加車鬆油門唔係即停架,仲識行架,咁可以嘅話仲會唔會錯呀?會慢到幾多呀?

成日踩錯呢個問題又係你覺得關一隻腳踩曬事,你有冇諗過人地就係就係因為左腳brake 先會錯呀。你自己對號入座覺得人地係唔係兩隻腳踩先會出錯炸喎,同埋人地係咪真係踩錯你都唔知啦,唔通同呀sir 講玩手機睇唔到畀人屌多獲咩。
就算當你成日有人踩錯真係成立,你唔係搵方法去處理問題。反而叫人去用另外一個危險嘅方法逃避個問題。翻翻去你覺得會踩錯油門到,點解會踩錯油門?佢係成功考到牌係熟悉車輛操作,會錯係因為外來同人為因素。一係就卡住咗或者機件故障,一係就係大意同緊張。你就直接bypass 咗大意同緊張唔理。一刀切覺得左腳brake咁就解決到架啦,咁其他問題有冇改善到呀?如果改善到佢大意同緊張係咪就唔會踩錯到油門呀?

係到製造炸彈都唔知仲係到柒下柒下
你平時講開廢話
而家打咁大段野真係唔會有人想睇
so9ry,浪費左你d心機
Sor 我唔係畀你睇,我係驚其他人見到你個傻閪講就覺得無問題走去跟你個方法做。
我如果打咁大段去讚左腳brake 你肯定唔會覺廢架啦 仲好意思話人死牛一邊頸,講又講唔夠人黎係到吠。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞