有無人或朋友發夢試過lsd?

125 回覆
8 Like 15 Dislike
有冇group
LSD 醫depression、anxiety一至兩次就搞掂
無再翻發了
但ADHD無得搞

DMT預40000幾蚊自己去秘魯訂返個Tour(大約6000港幣十日連食宿死藤水)留係度兩星期至一個月啦,順便完左去埋玻利維亞天空之鏡玩,記得早一個月禁欲齋戒

無論L又好D又好
齋戒無咁易有生理不適,過程會較清醒冷靜

利申:外國留學

香港 Dmt $1000/gram都有

DMT唔係你是但買完自己黎就係
亦都唔係娛樂用既野,係亞馬遜人既神聖用品
俾返專業薩滿幫你、指引你仲好

你要諗清楚你食呢啲飲呢啲係為左乜野

老老實實無論weed,lsd,don't,任何毒品都要好似你咁諗黎食
LSD 醫depression、anxiety一至兩次就搞掂
無再翻發了
但ADHD無得搞

DMT預40000幾蚊自己去秘魯訂返個Tour(大約6000港幣十日連食宿死藤水)留係度兩星期至一個月啦,順便完左去埋玻利維亞天空之鏡玩,記得早一個月禁欲齋戒

無論L又好D又好

老老實實無論weed,lsd,don't,任何毒品都要好似你咁諗黎食

不過你地住香港就算尻數,你地最基本既mindset都比所謂既傳統毒害左
有冇人覺得Weed根本食黎無用 同lsd比較 完全2回事

weed食完成身輕(再勁啲就出少少幻覺),LSD係你意識放鬆咗,好似發夢咁

weed食完成身輕(再勁啲就出少少幻覺),LSD係你意識放鬆咗,好似發夢咁

你做咩唔搵我

其實isd會唔會好傷身?
weed好似冇咩好差既副作用

其實isd會唔會好傷身?
weed好似冇咩好差既副作用

lsd
無再翻發了
但ADHD無得搞

無論L又好D又好

不過你地住香港就算尻數,你地最基本既mindset都比所謂既傳統毒害左

無錯
其實個環境,氣氛
自己既想法,所有野都會影響到

我有朋友真心係會去南美洲放鬆身心果啲
佢同我講返係南美冥想同香港係差好遠
因為香港啲能量好差

你做咩唔搵我

啱啱訓醒
Nexus Flip, Candy Flip 大家點睇
Dmt同lsd有咩分別?

Dmt vomit 到仆街

巴打有無包膠

dmt 可以睇到死後嘅世界
好似係

照我經驗DMT係唔會vomit, 係死藤水(Ayahuasca)先會
Google或者 Asiatripper 打DMT就會搵到好多包膠
香港有冇人賣郵票

有冇contact

唔答得

好撚想要 求渠道
係咪通常frd搭frd?
原來當年去南美
有兩條友同我講d voodoo shit
就係你班友仔 講D死藤水
當年英文差 聽到1999 而家先Get到佢地講咩

可惜冇係秘魯試下,dllm
香港有冇人賣郵票

有冇contact

唔答得

好撚想要 求渠道
係咪通常frd搭frd?

呢到人太多亂講野會好大獲
用心爬文多留意就會搵到
BadTrip左
雖然真係幾特別嘅體驗黎 但以後唔敢試
事前真係要做足功課 要有Sitter睇住
ching個tg改咗咩名,有d功課唔識做
LSD = 死藤水 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞