有無人或朋友發夢試過lsd?

125 回覆
8 Like 15 Dislike

deepweb 邊到有 20蚊一格咁平....

跟本就係好平既野

我夠知平... 香港無乜人賣麻....
成支水買返嚟自己滴係咪重抵?

無惡意 但巴打你知唔知成支水有幾貴?

運到黎香港可能都俾人拉左

其實大把人賣麻,係你自己無路啫
Btw成支水買返嚟自己滴都up得出。。。 做好暑期功課未?

成支買係最抵。
之前係daily smoker 個時日日三到四joint 訓覺前一定要食 唔食訓唔到 個時好開心 但搞到個人做咩都冇乜精神 好似浪費緊人生咁 宜家停咗幾個月 你問我想唔想食翻 實想 感覺太舒服 但好多野真係唔好過量做
Btw好想試貼 但係真係好驚bad trip 尤其係自己本身有少少depression 好驚要面對自己最唔想見到嘅野
利申 合法國讀書

第一次搵人睇住就得
聽人講l同w係唔同
w係娛樂用因爲幫你增加分泌多巴胺令你全身hyper/relax
相反l只會面影響你個腦神經
l最好係比玩藝術 創作 colour grading既人用 聽講會有第二種感覺
如果你真係要l 其實最好去睇戲/畫
留名,今晚返屋企再分享。
聽個friend講過佢有friend 係daily smoker同埋試過外國festival用郵票。btw佢第一次就係屋企夜晚食 very good trip I heard
聽個friend講過佢有friend 係daily smoker同埋試過外國festival用郵票。btw佢第一次就係屋企夜晚食 very good trip I heard

我個friend講佢個friend 本身有smoke 咁有機會入到啲郵票就想試下 咁佢本身有上reddit 睇咗好多人地嘅分享,睇曬有咩effect同risk果啲先決定要試。咁佢本身個人好樂觀 都叫有信心唔會bad trip 所以第一次就自己一個係屋企試下。開頭有friend係Skype陪住嘅。事前已經預備好本單行薄記低啲感受。咁聽講佢夜晚12點take咗100ug 但差唔多到一點先開始有少少feel 個feel比起平時smoke仲要弱,以為冇料到。之後慢慢有feel,但唔知點解成晚都冇乜visual effect,但完全解放咗個思維,好似個腦開咗道門去一個新嘅思維領域咁,果晚自己一個諗咗好多好多人生意義宗教慾望音樂電影等等好多話題。咁佢平時唔係一個寫野嘅人黎嘅,但最後本單行薄寫同畫咗20版紙,當中有啲係自己寫俾自己嘅信因為果陣覺得tripping嘅自己同sober嘅自己係兩個人,想透過呢個精神狀態灌輸啲信息俾自己,例如要努力啲做人對人好啲等等。另外仲第一次認真由頭到尾聽一次dark side of the Moon,係正到打冷震總括而言,果晚係個非常好嘅experience,而且佢之後10日都冇打飛機,覺得好浪費時間同精神,而且成個月都充滿正能量
到最後,真係想大家唔好因為好奇而試,起碼考慮清楚了解曬先,因為個trip其實真係好視乎你個人本身係點。呢個係佢第一次經歷,有機會再分享第二次係外國music festival試嘅經歷

deepweb 邊到有 20蚊一格咁平....

跟本就係好平既野

我夠知平... 香港無乜人賣麻....
成支水買返嚟自己滴係咪重抵?

無惡意 但巴打你知唔知成支水有幾貴?

運到黎香港可能都俾人拉左

其實大把人賣麻,係你自己無路啫
Btw成支水買返嚟自己滴都up得出。。。 做好暑期功課未?

你買得起唔係最抵 ?
暑期功課無做廿幾年啦..

我個friend講佢個friend 本身有smoke 咁有機會入到啲郵票就想試下 咁佢本身有上reddit 睇咗好多人地嘅分享,睇曬有咩effect同risk果啲先決定要試。咁佢本身個人好樂觀 都叫有信心唔會bad trip 所以第一次就自己一個係屋企試下。開頭有friend係Skype陪住嘅。事前已經預備好本單行薄記低啲感受。咁聽講佢夜晚12點take咗100ug 但差唔多到一點先開始有少少feel 個feel比起平時smoke仲要弱,以為冇料到。之後慢慢有feel,但唔知點解成晚都冇乜visual effect,但完全解放咗個思維,好似個腦開咗道門去一個新嘅思維領域咁,果晚自己一個諗咗好多好多人生意義宗教慾望音樂電影等等好多話題。咁佢平時唔係一個寫野嘅人黎嘅,但最後本單行薄寫同畫咗20版紙,當中有啲係自己寫俾自己嘅信因為果陣覺得tripping嘅自己同sober嘅自己係兩個人,想透過呢個精神狀態灌輸啲信息俾自己,例如要努力啲做人對人好啲等等。另外仲第一次認真由頭到尾聽一次dark side of the Moon,係正到打冷震總括而言,果晚係個非常好嘅experience,而且佢之後10日都冇打飛機,覺得好浪費時間同精神,而且成個月都充滿正能量
到最後,真係想大家唔好因為好奇而試,起碼考慮清楚了解曬先,因為個trip其實真係好視乎你個人本身係點。呢個係佢第一次經歷,有機會再分享第二次係外國music festival試嘅經歷

邊度有窿路?
你地係邊到食開?屋企定郊外?
個trip時間咁長 係外面唔辛苦咩
有冇人試過發夢食菇
發夢試過3次 有咩想知 其實reddit大把

btw想發夢試下既朋友唔好只focus人地點good trip法,你一bad trip,會影響埋你sober既生活,要諗下自己有無果份力量去企起身,唔好一味諗到點好點amazing,我可以話你知所有'trip'不論weed,lsd,dmt都只係假既快樂,真正既快樂同滿足只存在於清醒既時候

我阿媽係女人
唔好試!返唔到出黎就一世
邊度有窿路?

我想搵個朋友多啲
唔好試!返唔到出黎就一世

講多啲
邊度有窿路?

我想搵個朋友多啲

差唔多啦
LSD 醫depression、anxiety一至兩次就搞掂
無再翻發了
但ADHD無得搞

DMT預40000幾蚊自己去秘魯訂返個Tour(大約6000港幣十日連食宿死藤水)留係度兩星期至一個月啦,順便完左去埋玻利維亞天空之鏡玩,記得早一個月禁欲齋戒

無論L又好D又好
齋戒無咁易有生理不適,過程會較清醒冷靜

利申:外國留學
LSD 醫depression、anxiety一至兩次就搞掂
無再翻發了
但ADHD無得搞

DMT預40000幾蚊自己去秘魯訂返個Tour(大約6000港幣十日連食宿死藤水)留係度兩星期至一個月啦,順便完左去埋玻利維亞天空之鏡玩,記得早一個月禁欲齋戒

無論L又好D又好

香港 Dmt $1000/gram都有
試過tripping緊睇youtube d video爽緊,點知彈d禁毒廣告出黎,個廣告仲要勁多怪獸同嘔心野嚇到即刻關左
無再翻發了
但ADHD無得搞

無論L又好D又好

香港 Dmt $1000/gram都有

DMT唔係你是但買完自己黎就係
亦都唔係娛樂用既野,係亞馬遜人既神聖用品
俾返專業薩滿幫你、指引你仲好

你要諗清楚你食呢啲飲呢啲係為左乜野
不安
試過tripping緊睇youtube d video爽緊,點知彈d禁毒廣告出黎,個廣告仲要勁多怪獸同嘔心野嚇到即刻關左

上youtube睇lsd d trip真係勁爽
香港有冇人賣郵票
香港有冇人賣郵票

有冇contact
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞