櫻坂46暨日向坂46交流區第四百三十一回 小林由依 お誕生日おめでとう!!!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
小林係欅坂時期都唔係人氣前幾
印象中果陣志田都高過佢
去到櫻坂時代理佐友香賣握手速度都係遠超小林
小林雖然都完切到 但人氣真係未平到理佐
只可以話小林去到家陣先走都算係勞苦功高
佢以前修養過一排已經似係想走 最尾應該想留係度撐多陣先
我本來以為佢會再撐耐啲先
不過佢似有心留係演藝圈 早啲畢業對佢個人發展黎講都係好事既
第6已經暗示哂 但可能屎花想佢留埋今年呢
其實封印係合理
如果要唱返欅歌當切就唔洗改名
要解封應該只有櫻坂人氣可以再高啲
唔會再同欅坂時期咁大差距先會唱
而且你諗下家陣都係二期做主導 一期自從改名後都係支撐二期為主
二期生最多都只係參與過胎死腹中既九單
三期生就更加係完全櫻坂既人 同欅完全冇關係
雖然三期三都有D人本身都係欅坂fans 但都有D只係櫻坂fans
要佢地唔唱自己歌唱返前人既歌都唔係咁合理
只不過作為欅坂時期就追既fans永遠想睇返
我都想有機會聽返欅歌但我都體諒點解會唔唱
我係度諗1期係咁畢業,2期hono都有機,可能下年年尾都唔知洗唔洗招4期
睇到新聞
得返一期生畢業con會唱
好似理佐 土生咁
理佐畢業果陣一期生仲多D人可以單獨由一期生表演返欅歌
小林畢業果陣小池都唔知休養好未 得返三個一期生係度
就算唱都應該只會比早幾日土生畢業唱多一兩首
hono既年紀都好危架啦 佢仲大過小林一年
如果可以見多佢一年 2024年都未畢既話都已經算好
唔怪得之前live第二日最後果幾首夏鈴同天喊哂咁啦
開頭重以為佢唔捨得完live咋
希望pon係有好路數所以先走得咁急啦
班mb 一早知,不過唔想同土生撞,所以押到咁後先講
驚fans太大打擊
點推遲講都會受到打擊
一瞬之馬大家都眼濕濕
小林應該同土生差唔多時間講話想畢

但屎花𠝹開兩個賣畢業con
小林係夠賣自己畢業場再出畢業場碟

留都好嘅,小林有得最後一次去紅白?
係咪可以去埋菲律賓?

可以見證尷第一次出海外
其實我覺得櫻拎晒欅啲歌重錄重拍都得
不過又要驚班日本死忠嘈就無嘢講
上村都未走危咩
同年仲有Fu
可能佢會有個種我都唔係最大個個呢,有咩所謂嘅安定感
好似日向咁加返年份落名就可以
只係屎花唔比機會佢地再唱
雖然唔係主推小林,但我希望start over同隙間風佢個位可以一直空住,唔會有代c,小林存在意義太大,start over夏鈴到時自己獨舞,隙間風光鈴天一齊c算
有冇諗過如果你係二期生你都未必會好想唱
會唔會覺得有班fans只係想聽佢地唱返欅坂既歌而唔係櫻坂既歌
某程度上年上到東蛋都係因為欅坂既餘蔭
所以有唔少成員都有講想靠自己實力再上東蛋
過去呢年櫻坂都算進步唔少 啱啱既三周年完全係以櫻坂身份成功動員7萬2人搞戶外con
想聽佢地唱欅歌有啲一相情願
我諗只有當櫻坂呢個身份都可以上升到一定高度
可能先會釋懷唔介意偶爾唱下欅歌滿足下部份fans
畢業係自己年紀關係多過其他成員既年紀
如果有心係娛樂圈做既話 太大年紀畢業就冇乜發展機會
除非畢左業都係諗住養生有啲似梨加果種間中做model幫品牌拍下野既話又或者完全退圈就冇所謂
而且二期生唔計改名果陣璃子畢業 今年tour期間有美子都畢左業
二期生完全係可以早過一期生畢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞