櫻坂46暨日向坂46交流區第四百三十一回 小林由依 お誕生日おめでとう!!!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
留名
pon 估唔到唔係最後一個一期....
但係佢其實好後生
唔似理佐有出一張單封面cd
得一首c歌 屎花想點撚樣
一期係咪排緊隊畢業
同TAKAHIRO同事務所
首歌真係卒歌
屎花正仆街嚟

我從來都估阿Pon唔會最後走,最後走唔係Fu 就係上村

到依家都覺得屎花對佢唔住
理佐都起碼有兩首C , 紀念碟封面,當阿Pon 係咩?
係咪過年出多次碟俾Pon先

支持你遠走高飛,大紅大紫唔好望返轉頭
咁始終都要面對嘅
係咪證明屎花真係照顧唔到咁多人
依家係咪得返理佐仲係屎花約
都預咗土生卒完應該會再有人卒宣,但冇諗過咁快就嚟仲要咁快就走

P.S. 𣎴嬲都估一期最遲走嘅一定係上菜
我有估可能係同Fu 一齊卒
佢個間算大公司嚟

好過係屎花
土生啱啱先走喳,過幾日就宣布小林畢業,唔通小池一早知

小林畢點都有首solo 掛
友香好似都冇單封?
老實講欅坂同櫻坂對畢業一向都唔大搞
唔係去到友香級可以搞東蛋畢業con或者理佐呢d俾返兩首cw C再單獨畢業con
其他人都冇咩特殊待遇 小林人氣雖然都算高但同佢兩個又真係有D差距
會幫佢搞單獨畢業con已經算重視
不如寄望出唔出得切八單整多首歌
有得簽第間仲好
屎花有鬼資源 自己管緊兩團都唔夠資源分
唔好話畢業生
家陣全部資源都係捧neru一個
唔知個畢業次序會係點
五十音順

真係出多首solo 俾pon 都要跪謝屎花咁

我係覺得小林唔去到友香個款東蛋級,都起碼同理佐打個平

不過友香個時,屎花擺明想押尾做東蛋加出碟

友香簽到大公司,希望Pon都簽到間好嘢
望就望好似友香咁先出首歌 等下單入返首歌落單到
但應該都當左櫸歌=佢地既獨有新歌
我見Neru唔使外簽都發展得幾好,仲以為佢地有能力搞埋其他畢業生
要大紅大紫
套劇似係新公司R到嘅嘢
我完全唔明封印欅團啲歌做咩
依家都櫻都夠人跳過晒
不過是旦啦,你話日本死忠癡線佬多,唱首歌都反都無計
neru risa
理佐唔知會唔會係屎花同nonno簽咗專屬model所以未走呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞