元朗最貴“車仔麵” 你問我答

96 回覆
1 Like 98 Dislike
片入面個記者夾左咁撚少野 都收成60蚊碗
又真係幾撚好賺wo

呃鳩人地第一次
上次食左個麵58蚊
飲杯嘢14蚊
又唔好食
想睇有無人食到1000$
呢個廣州食過,呢個價真係好貴,
大陸食菜同肉唔同價錢,
我食剩餸食到好飽都係17蚊
計返個消費水平都係應該40蚊食到飽,
但佢60蚊個餐應該都唔飽。。。。
想睇有無人食到1000$

你又誇張咗啲
大陸食菜同肉唔同價錢,

大陸唔同,香港租金各樣都同大陸有差距,但我覺得啲個差距未去到百幾蚊一碗野…
上次食左個麵58蚊
飲杯嘢14蚊
又唔好食

前幾日去,食撚左我90蚊屌

食咗咩??

食咗咩??

咪又係丸,菜咁囉,最過份係啲海鮮45蚊一兜,仲要得4隻蝦

食咗咩??

咪又係丸,菜咁囉,最過份係啲海鮮45蚊一兜,仲要得4隻蝦

啲丸,唔明點解仲有人攞蝦…
食呢d大陸野我寧願係大陸食
黎到香港cap水cap得咁誇張
食呢d大陸野我寧願係大陸食
黎到香港cap水cap得咁誇張

認同,
大陸食菜同肉唔同價錢,

大陸唔同,香港租金各樣都同大陸有差距,但我覺得啲個差距未去到百幾蚊一碗野…

我尾二果句咪話計返個消費水平囉
點解仲有咁多人排隊 係咪on9
出面打邊爐乜都無限,任飲任食都係百零蚊。個記者夾左少少野都6x加埋野飲當你80好唔好。

多少少就任飲任食,幫襯嘅都係傻鳩

第一次食唔怪佢地,回頭個啲就真係
點解仲有咁多人排隊 係咪on9

啲班人冇得救
屌你老母
屌你老母字都唔識多隻
唔怪得要做呢d下欄米線檔,仲衰過譚仔d阿姐

問題係
點解你可以咁廢咁垃圾
根本見到$15/100g就知貴啦 1個麵都廿蚊咁濟
對食物重量無概念又入去食係自己戇鳩
Btw 呢d垃圾狗也不屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞