元朗最貴“車仔麵” 你問我答

96 回覆
1 Like 98 Dislike
磅重
一定貴

食住你地心態,見到啲客越夾越多,咁就中哂佢伏
柒撚左仲咁串 收皮把啦

衰撚左仲咁串?

對話個把聲係店長黎,背後仲有個老闆娘

老闆娘係咪短頭髮個個?點食最抵 次次食都食成7-80蚊

係,點食都唔抵…我就唔會去食既,都係個句,一個烏冬200g
柒撚左仲咁串 收皮把啦

衰撚左仲咁串?

以前舊個間叫餸食麵個間執左未?
老闆個態度係想人去食定係唔想人食
柒撚左仲咁串 收皮把啦

衰撚左仲咁串?

以前舊個間叫餸食麵個間執左未?

未,
老闆個態度係想人去食定係唔想人食

佢個態度係…
我上月24號晚幫襯過 食左$128 唔多值
另外果晚有兩三個後生女 一條仔 請問邊個係你
上次食左100蚊一碗
發誓唔會再食
我上月24號晚幫襯過 食左$128 唔多值
另外果晚有兩三個後生女 一條仔 請問邊個係你

的確,試完唔會有第二次,唔想相認
上次食左100蚊一碗
發誓唔會再食

見過有客人,一個烏冬加個肥牛同少少菜,70幾
柒撚左仲咁串 收皮把啦

衰撚左仲咁串?

呀sir 佢著左我對西瓜喎
乜撚野yo你
返5p啦屌你老母暑期工
柒撚左仲咁串 收皮把啦

衰撚左仲咁串?

呀sir 佢著左我對西瓜喎

唔係咁開心啊?
生意係咪一落千丈
生意係咪一落千丈

到底香港係咪咁多水魚 擺明呃錢都仲有人去食
到底香港係咪咁多水魚 擺明呃錢都仲有人去食

可能貪新鮮,試完就知伏
生意係咪一落千丈

前幾日六點幾經過先見到坐滿人

咁就唔知…個人認為得一次
乜撚野yo你
返5p啦屌你老母暑期工

我啲同事都會講yo你 例如今日俾老細yo完黎
但佢哋係80後黎 究竟哩個詞係邊度黎
乜撚野yo你
返5p啦屌你老母暑期工

我啲同事都會講yo你 例如今日俾老細yo完黎
但佢哋係80後黎 究竟哩個詞係邊度黎

讀u時都聽好多 mk仔咁講
推到多d人知道呢間劏客食店
片入面個記者夾左咁撚少野 都收成60蚊碗
又真係幾撚好賺wo
都係個句la,翻咗15日,認為我打手既繼續yo我,但有師兄問野我盡搭

無野想問 反正好快執

推到多d人知道呢間劏客食店

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞