慎入! 整排幼兒遺體 加薩醫師怒吼:誰殺了這些孩子?

281 回覆
13 Like 146 Dislike
呢刻係BB,過多幾年就係恐怖分子,痴撚線蛔
fake news五毛直接block柒佢啦
打晒格仔睇條春,話係外星人嬰兒都得啦
哈瑪斯炸
當哈馬斯揾加沙d人出來做肉盾既時候
唔知呢位醫生會唔會講返同一番說話
恐怖主義西方/自由世界係唔容許
巴人(其實係哈馬斯)無國家撐係因為恐怖主義

一開始成壇嘢 唔係講戰爭死幾多人
邊方死得人多就值得可憐 就應該撐邊一方
而係恐怖主義無restraint
一開始個哈馬斯嘅大計劃就係係針住平民殺 而且無避忌
不特止仲不分外國人都殺
姦淫擄略更加唔使講
仲大條道理話係啊 因為以色列壓迫咗巴人咁多年
但喺西方價值 呢個理由係justify唔到 針對平民嘅虐殺

以色列嘅還擊係 針住哈馬斯攻擊 平民嘅死傷
係collateral damage 係唔想嘅
你可以話 你點知以色列軍方無針住平民
但佢地否認 亦都係表達到成個system
係對平民嘅傷害有restraint
呢樣就係同恐佈主義嘅分別

巴人仲唔同哈馬斯割 唔譴責哈馬斯嘅對平民嘅攻擊
仲係度兜以以色列以前點點點
巴人以後都只會咁 無人撐
不過我就覺得 佢地好多人心底係好撐哈馬斯
所以講唔出口要譴責
因為佢地真係過唔到自己「良心」
覺得咁針對平民攻擊係理所當然
因為受到以色列嘅壓迫
所以可以喺世界任何一個角落殺任何人
呢樣就係伊斯蘭同西方價值衝突
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞