撐巴勒斯坦集會後,德國圖片報對移民和哈馬斯支持者的議題進行民調,結果表明71%認為穆斯林移民對德國構成巨大威脅!

118 回覆
497 Like 2 Dislike
唔洗鳩up 咁多
見到班仆街玩殺得平民最多遊戲
佢地已經值得genocide
你唔使駁唔到就轉移視線喎

我冇哈馬斯係好人,我最上面條留言已經話哈馬斯係恐怖份子。

我係話以色列都唔係啲咩好人、唔係受害者啫。

聯合國出晒報告、國際法庭判晒以色列點樣做反人權行為,受害條毛咩。
依家先知
二戰後美國選擇包容猶太人都或多或少教識猶太人共存嘅重要性
其實我就覺得係中共唔肯割新疆塊地走咪硬食同洗咁多資源洗返佢地腦
good news
-> 一開始搞歐盟話唔會令各國喪失主權
到之後要外交立場一致
依家話要歐盟議會多數決,唔再俾一個國家可以Veto

話凍氹你一齊瞓暖啲,之後話肌膚貼肌膚暖啲,最後搞埋

上次英國唔係取消咗個恐怖份子嘅英籍咩
要取消一定得
直頭要捉返個肥婆出黎告佢叛國罪
溝黑晒啲白皮妹
唔係賣花賺花香,香港immigrant真係全球數一數二高質
其實聖經係神話定史書?
點解猶太人覺得裡面講嘅所有野都一定要做/有?

求教…唔識宗教野
係時候重建奧斯維辛集中營
德國唔係最愛迴難民咩
難民版奧斯維辛集中營
最衰都係以色列,搞到無人肯收muslim難民
所以應該消滅呢個邪教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞