撐巴勒斯坦集會後,德國圖片報對移民和哈馬斯支持者的議題進行民調,結果表明71%認為穆斯林移民對德國構成巨大威脅!

118 回覆
497 Like 2 Dislike
篇野好耐了
冇source
德國左膠抵撚死啦,平時咁鍾意收難民,俾人強姦都原諒難民真係第一次見
哈馬斯係恐怖份子冇錯。

另一面以色列殖民巴勒斯坦、做出好多違反人權嘅嘢,聯合國有晒報告、國際法庭判晒,邊忽係受害者?
唔係你班蛔豬圍毆人仲要唔夠打
以色列洗鬼搞咁多野去禁住班哥布林保護自己?
「will you condemn HAMAS?」

一向都柒

力架蛔豬將西歐白妹中出滿滿再生出一個又一個恐怖份子再出黎食福利再 loop
咁日本侵華玩斬頭比賽,又用槍尖吉死嬰兒,同哈馬斯斬嬰兒頭差唔多level, 然後中國都有殺番日本人,所以中國同日本都有錯,一樣罪?

咁中國比日本打,係未只可以唔還手,一還手就唔係受害者,一還手就同侵略者一撚樣。希望5毛唔好輕機
同意,成個人類歷史,以色列從未主動侵略別國,即使係軍力完全屌打,國內都無做仇恨教育搞種族屠殺。

比著軍力佔優的係加沙回豬,猶太人一早比佢地屠死哂。邊個值得存在高下立見。以色列簡共存,回豬唔要,咁未滅左佢lor
Nazi
就連俄藉女仔係德國比伊斯蘭難民強姦過後都唔理,之後當時普京出聲屌德國先拉人
Cctoy搞清楚時間線未?

以色列殖民巴勒斯坦、做出好多違反人權嘅嘢,聯合國有晒報告、國際法庭判晒係發生喺7/10哈馬斯突襲以色列之前,甚至連哈馬斯未出現以色列已經咁樣做緊,以色列係點樣「還手」法呢請問?

你用中日嚟比喻以巴,但日本侵華前中國冇殖民過日本、冇起圍牆圍住啲日本人、亦冇對日本人做出反人權行為喎,乜嘢垃圾比喻嚟

你問咁中國比日本打,係未只可以唔還手,一還手就唔係受害者,一還手就同侵略者一撚樣?
日本侵華係單方面侵略;
以巴衝突/戰爭係長期發生緊嘅事、雙方不斷襲擊對方、對對方進行反人權行為,唔係單方面有人郁手先喎
兩邊黑社會打交你係咪會幫其中一邊?

哈馬斯7/10突襲之前,以色列已經對巴人做出反人權行為。根據你呢個邏輯(我唔同意),係咪哈馬斯對以人做返反人權行為有理?

猶太人喺未取得優勢前,猶太恐怖組織成日對巴人進行恐襲。根據你呢個邏輯(我唔同意),係咪哈馬斯恐襲返以色列有理?

Cctoy時間線未搞清楚,比喻有用得廢,仲話人hang機
成個人類歷史,以色列從未主動侵略別國?

古代嗰陣,迦南地區係有好多個民族,希伯來人原本只係迦南人其中嘅一支。希伯來人靠入侵其他迦南人,建立以色列國。你同我講佢哋未入侵過人?

聖經自己都有記載希伯來人打邊個墮落城市、神懲罰嗰啲墮落城市幫希伯內人打仗。聖經自己記埋你都可以話冇

講近代/現代,猶太人喺未取得優勢之前,猶太恐怖組織成日對巴人同英國人作出恐怖襲擊喎。咪同哈馬斯一樣

以色列希望以巴並存?
Likud右派㗎喎 Likud創始人就係猶太恐怖組織領袖。
咪就係搣唔到巴人,先至要不斷喺西岸搞殖民溝淡啲巴囉。右派執政,以色列要滅巴勒斯坦一早滅咗啦

仲有兩個地方衝突唔係剩係得軍事,仲要睇政治。
依家連以色列比哈馬斯恐襲,美國都仲唔同意以色列長期佔領加沙。滅條毛咩

依家事實咪證明以色列滅唔到巴勒斯坦成日有恐襲。
紙上談兵cctoy最勁。
以色列右派都仲未成功嘅嘢,cctoy有方法成功 我推薦cctoy去做Likud主席
西岸唔喺哈馬斯勢力範圍喎,點解釋?
記得放寬藝術學院收生要求

唔係後果自負
所以英國班老嘢咪支持脫歐
留歐聽德法話事真係on9
班後生左膠周圍走當然唔覺有咩問題
呢下係最撚恐怖 死都唔同恐怖分子割
太遲
趕唔走咪殺晒佢
做多次姐
呢家好難了 下一代集中營
支淡化新疆蛔教主義又比你地踩,佢地真係行前好多
Fat mulism : i wont
= 支持周街射殺平民
因為公開屌hamas 會比人殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞