13 mini 用家請入(6)

694 回覆
5 Like 2 Dislike
d款好唔掂,連12 都多款簡過mini
17 變咗廢機
所以我由13 mini 轉去 15 Plus
battery health 17.4.1 倒水咁
battery health 100%
我96% 照倒水
【淘宝】https://m.tb.cn/h.5CfxYRn?tk=mRlBWLXGWkc HU9196 「新款magsafe磁吸透明隐形支架苹果15Promax手机壳14Pro适用iPhone13mini气囊防摔防滑厚款11小众高级感男女12」
点击链接直接打开 或者 淘宝搜索直接打开
【淘宝】https://m.tb.cn/h.5yUyRiW?tk=77AjWLWyiBU MF3543 「华强北手机壳支持magsafe磁吸带动画适用于iPhone15/iPhone14Promax手机套/iPhone 13Pro透明全包大孔不发黄」
点击链接直接打开 或者 淘宝搜索直接打开
日本仲有無13 mini賣?見官網無
粒電健康度低會唔會令到部機變慢
好撚柒on9

今日本來去搵啲天才睇睇部機,咁就上網book個時間先啦
㩒㩒下佢就提我點樣試下差電,同埋試下reboot,我心諗,差唔到電關reboot咩事呀
但係諗諗下, 一陣去到store啲天才一定會幫我reboot試下,如果真係reboot搞得掂,我咪好撚on9? 山長水遠走去搵人幫我reboot部電話
咁就試下reboot,跟住試下差唔差到電啦

結果

真 係 差 到

dklm,真好撚on9
睇到我都尷
其實shortcut 個check電準啲定原生嗰個
我叉左286 次都仲有96?
shortcut 89
btw 想喺完保養換部過部機
short cut感覺上準d, 原生就係唔想比你兩年內用apple care換電
得返78%
睇佢果個充電次數最準

接近500大關
用app check?
睇置頂
跟住條片做,但個shortcut load 完就冇反應

喺呢堆嘢入面揀個最新嘅日子再試吓關個shortcut
睇上面個reply,頭先唔記得咗quote
試咗都係冇反應次次都係load完冇野顯示,明明以前就跟片開哂d 設定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞